Oldal frissítése

i-tartózkodás URBANA Twin Handle 15.6 hüvelykes, szürke-fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

i-tartózkodás URBANA Twin Handle 15.6 hüvelykes, szürke-fekete

Az URBANA Twin Handle táskát mindenki igényeinek megfelelően tervezték. A sokoldalú kialakítás lehetővé teszi, hogy bármilyen alkalommal magaddal vidd ezt a hordtáskát, függetlenül attól, hogy dolgozni mégy-e vagy az iskolába, bárhová, ahol szükséged lehet a notebookodra vagy tabletedre. A kiváló minőségű párnázás biztosítja eszközeid legmagasabb szintű védelmét.

Az URBANA Twin Handle i-stay notebook táska legfontosabb jellemzői

  • A párnázás kiváló védelmet biztosít
  • Sok zseb
  • Külön notebook, tablet és dokumentum zseb
  • Vízálló i-stay táska
  • Csomagtartó öv

Elég tárhely az URBANA táskában

Az URBANA táska nagyszámú, különböző méretű zsebbel rendelkezi, amelyek minden szükséges tartozékot tartanak a laptopod vagy a tableted számára. Találhatsz helyet a dokumentumoknak is, jegyzetfüzeteknek is és egyéb szükséges dolgok számára is. Magának a notebooknak a tárolásához egy zárt, párnázott zseb áll rendelkezésre, és egy 15,6 hüvelykes notebook fér bele. A tabletnek is van saját tere, és legfeljebb 12 hüvelyk átlójú eszközök helyezhetőek el  a különálló zsebben, ami szintén garantálja a tablet maximális biztonságát. 

URBANA Twin Handle táska védő tulajdonságai

Csak a legjobb anyagokat használták az i-stay URBANA táska készítéséhez. Vízállóságának köszönhetően minden készülék szárazon marad . Szintén tartalmaz eltávolítható csúszásgátló pántokat, amelyeket  a  Royal College of Chiropractors (a csontkovácsok királyi kollégiuma) is ajánl, egészségügyi előnyei miatt. A hátsó, speciális öv lehetővé teszi, hogy az URBANA táskát a csomagtartóhoz rögzítsd.

Notebook-zseb méretei:
W39 × V29 × H3 cm

Tablet-zseb méretei:
W26 × V22 × H1 cm

Tömege:
0,65 kg

Paraméterek

Külső méretek

Mélység 6,5 cm
Szélesség 40 cm
Magasság 32 cm

Max. méret

Laptop képátló 16 "

Szín

Szín Fekete, Piros, Szürke
Kód:  IST131b7
Termékszám:  is0502
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05