Oldal frissítése

i-stay Grey is0402 15.6" & Up to 12" Laptop / Tablet backpack

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

i-stay Grey is0402 15.6" & Up to 12" Laptop / Tablet backpack

Az i-stay Grey hátizsákot úgy tervezték, hogy mindenki számára megfeleljen. Az univerzális designnak köszönhetően a hátizsák bármilyen alkalomkor viselhető, akár dolgozni indulsz, akár iskolába mész, vagyis bármikor, amikor a notebookodat vagy tabletedet magaddal kell vinned. A kiváló minőségű párnázat a használat közben maximális kényelmet biztosít, és főként, elsőrendű védelmet nyújt eszközeid számára.

Az i-stay Grey laptophátizsák legfontosabb jellemzői

  • A párnázat minőségi védelmet és kényelmet garantál
  • Sok zseb
  • Különálló, zárható notebook és tablet rekeszek
  • Vízálló i-stay hátizsák
  • Heveder bőröndre való rögzítéshez
  • A Royal College of Chiropractors ajánlja jótékony egészségügyi hatása miatt
  • Teherbírása legfeljebb 12 kg

Az i-stay hátizsák elegendő tárolóhelyet biztosít

Az i-stay hátizsák több, különböző méretű zsebbel rendelkezik, amelyekben laptopod vagy tableted minden szükséges tartozéka elfér. Magát a laptopot egy zárható, párnázattal ellátott rekeszben helyezheted el, amelybe egy akár 15,6" méretű laptop fér be. A tabletnek is megvan a saját helye. A maximum 12" képátlójú eszköz különálló rekeszben helyezhető el, így a tableted teljes biztonsága is garantált. 

Az i-stay Grey hátizsák kényelmesen használható

Az i-stay Grey hátizsák készítéséhez csak a legjobb anyagokat használták. Vízállóságának köszönhetően minden készüléked valóban száraz marad. Csúszásgátló tartóhevedereit úgy tervezték, hogy a hátizsák súlya eloszlik, és még akkor is könnyűnek és kényelmesnek érzed, amikor tele van. A hevederek jótékony egészségügyi hatásuk miatt elnyerték a Royal College of Chiropractors ajánlását is. Az i-stay hátlapján található speciális heveder segítségével a hátizsákot bőröndre is rögzítheted.

A laptop rekesz méretei:
27 × 39 × 4 cm

Tömege:
0,65 kg

Paraméterek

Felszerelés

Zsebek Laptopzseb

Max. méret

Laptop képátló 15,6 "

Szín

Szín Fekete, Szürke
Kód:  IST131b41
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05