Oldal frissítése

Hyundai VK302W - fehér

4,6 41 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hyundai VK302W - fehér

Vízforraló Hyundai VK302W - fehér Oldalnézet

Ne úgy gondolj a vízforralóra mint egy praktikus készülékre, ami felmelegíti a fizet. Ma már lényeges dizájn funkciót tölt be és sokat elárul rólad. A(z) Hyundai fehér színű rozsdamentes acél vízforralója remek kiegészítője minden modern háztartásnak. A vízforraló 2200 W teljesítményének köszönhetően gyorsan felforralja a vizet. Egy másik előnye tartályának nagy térfogata 1,7 l. A vízforralót túlmelegedés elleni védelemmel is felszerelték. A víz felforrása után magától kikapcsol, így nem gond ha bekapcsolva felejted. Az integrált vízszintjelző segít eligazodni. Ha azok közé az emberek közé tartozol, akik néha nem tudják eldönteni, hogy be van-e épp kapcsolva a készülék, akkor jó hírünk van, ez a modell rendelkezik működésjelző lámpával. Az elforgatható talp megkönnyíti a készülék visszahelyezését, nem számít, hogy az milyen szögből történik.

A(z) Hyundai VK302W - fehér vízforraló fontosabb tulajdonságai

  • A(z) Hyundai vízforraló teljesítménye: 2200 W
  • A vízforraló anyaga: rozsdamentes acél
  • Víztartályának kapacitása: 1,7 l
  • A víz felforralása után magától kikapcsol
Vízforraló Hyundai VK302W - fehér Jellemzők/technológia

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Forgótalp, Rejtett spirál, Kábeltartó rekesz
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa
Energiafelhasználás 2 200 W

Szín

Szín Fehér
Kód:  HYURK283
Termékszám:  HYUVK302W
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10