Oldal frissítése

Hyundai VK302B - fekete

4,6 41 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hyundai VK302B - fekete

A Hyundai VK302B fekete rozsdamentes acél vízforraló nagy, 1,7 literes térfogattal és 2 200 W-os teljesítménnyel rendelkezik. Stílusos megjelenésének hála mutatós kiegészítő lehet a konyhában. Kényelmes működéséről az az automatikus kikapcsolás rendszer gondoskodik, amely a forráspont elérésekor aktiválódik. Működésjelző fény tájékoztat a bekapcsolt állapotáról. Minden bizonnyal nagyra értékeled a központi csatlakozót, amelynek hála könnyedén elhelyezheted a vízforraló kannát az alapon.

A Hyundai vízforraló használata kényelmes

Az aktuális vízszintet a kannán található vízszintjelző segítségével tudhatod meg, mindeközben a kanna fedelén található áttetsző ablakon betekinthetsz a vízforraló belsejébe. Természetesen a készülék használata nagyon könnyű a fogantyún található gombbal. Lekerekített formájának és a rozsdamentes acél alj alatt rejtőző fűtőszálnak hála a vízforraló karbantartása igazán kényelmes.

A Hyundai VK302B vízforraló főbb jellemzői

  • Biztonsági zár az üres alapjárat és a túlmelegedés ellen
  • Vízjel a vízszint gyors meghatározásához
  • A vízforraló térfogata 1,7 l
  • Teljesítménye 2 200 W
  • A fűtőszálat rozsdamentes acél fűtőalj borítja
  • Áttetsző fedél
  • A tápkábel tárolása az aljzatban
  • Fényjelzés mutatja a vízforraló működését
  • Rozsdamentes acél vízforraló fekete színben

Praktikus és biztonsági funkciók

A kábel hosszát az egyéni igényeidnek megfelelően szabályozhatod, a további részét pedig behelyezheted az alapban kialakított tárolóhelyre, így sehol sem zavar majd. Ezt az opciót használhatod a kanna tárolásakor is. A kettős biztonsági rendszer aktiválja a biztosítékot az üres forralás vagy túlmelegedés ellen.


Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Rejtett spirál, Kábeltartó rekesz
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa
Energiafelhasználás 2 200 W

Szín

Szín Fekete
Kód:  HYURK276
Termékszám:  HYUVK302B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20