Oldal frissítése

Hyundai VK 171

2,3 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hyundai VK 171

A rozsdamentes dupla borítású Hyundai VK171 vízforraló minden konyha tökéletes kiegészítője lehet, külső műanyag borításának és fehér elegáns dizájnjának köszönhetően.  

Dupla borítás = dupla biztonság

Dupla borításos kivitelének köszönhetően a vízforralót akkor is kézben tarthatja, ha a bent lévő víz éppen forr. Az égési sérülés veszélye sokkal alacsonyabb, aminek köszönhetően a vízforraló biztonságosabb.  

Tartalmaz túlmelegedés és üresjárat elleni biztosítékot, sárga működési fényjelzőt, a forráspont elérésénél pedig automatikusan kikapcsol. Nagyon praktikus a középső konnektora, amely a bázisára való elhelyezését könnyíti meg.   

Karbantartás és higiéna

Belső borítása rozsdamentes, fűtőeleme pedig az egyenes rozsdamentes alja alatt található. Külső borítása lekerekített és könnyen elérhető formákkal rendelkezik. Ennek köszönhetően a vízforraló  belső és külső oldalán egyaránt könnyen tisztítható és karbantartható.    

Könnyű használat


A vízforraló fedele a fedélben lévő gomb megnyomásával nyílik. A vízforraló belsejében 1,7 l maximummal rendelkező skála látható, tápkábele bázisába beletekerhető, aminek köszönhetően  hossza szükség szerint beállítható.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Szűrő, Forgótalp, Rejtett spirál
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Túlmelegedés elleni védelem, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa
Energiafelhasználás 2 200 W
Szűrő típusa Beépített

Szín

Szín Fehér
Kód:  HYURK008
Termékszám:  HYUVK171
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05