Oldal frissítése

HYUNDAI VIN18

4,4 15 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HYUNDAI VIN18


Tartsd kéznél kedvenc boraidat

A Hyundai VIN18 otthoni borhű ideális a bor tárolására, állandó hőmérsékletet és kellő sötétséget biztosít, valamint a palackokat is a megfelelő pozícióban tartja. A hagyományos hűtőszekrényben nem igazán alkalmas bor tárolására, csakúgy, mint a közönséges pincék, amelyek eleve egyre kevesebb házban kapnak helyet. A Hyundai VIN18 borhűtőelegáns fekete színben készült, ajtaja átlátszó, a palackokat rácsos polcon tárolhatod. A LED kijelzőn a hőmérsékletet 12-18 °C között állíthatod. A bor szempontjából a hőmérséklet nagyon fontos, erre muszájodafigyelni.


Hyundai VIN18 borhűtő tágas belső térrel

A borhűtő ajtaja tükrös,belső világítással büszkélkedhet, a hőfokot pedig LED kijelzőn szabályozhatod. Az egyzónás borhűtő rácsos polcain 18 palackot tárolhatsz, a legnagyobb palack mérete 8 x 33 cm lehet. A Hyundai VIN18 borhűtő fő előnye a halk, rezgésmentes működés, az elegáns kialakítás és az alacsony energiaosztályi besorolás.



Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Méretek

Magasság 65 cm
Szélesség 35,5 cm
Mélység 50,5 cm

Tömeg

Tömeg 14,7 kg

Típus

Hűtési mód Hőelem
Zónák száma 1 ×
Modell típusa Szabadonálló

Belső elrendezés

Polcok száma 6
Polcok anyaga Fém
Belső térfogat 48 l

Funkciók

Felszereltség Kijelző

Borhűtő energiahatékonysági paraméterei (régi)

Energiaosztály B
Zajszint 38 dB
Tárolható max. palackok száma 18
Kód:  FAP3500d
Termékszám:  HYUVIN18
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20