Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Hyundai VIN12B

4,7 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hyundai VIN12B


A kedvenc boraid az otthon kényelmébe a Hyundai VIN12B borhűtő segítségével

Az otthoni borhűtő, így a Hyundai VIN12B készük is kiváló a különféle borok tárolásához, hiszen biztosítja az állandó hőmérsékletet, a szükséges sötétséget és a palackokat az ideális helyzetben tartja. A hagyományos hűtőkben nem optimális a borok tárolása, illetve az átlagos pincékben sem, amelyek ma már eleve is kevesebb háztartáshoz tartoznak.

Állandó hőmérséklet

A Hyundai VIN12B belső megvilágítással és LED kijelzős vezérléssel büszkélkedhet. Rácsos polcain akár 12 palack is elfér, amennyiben a palackok mérete nem haladja meg a 8 x 33 cm-es méretet. A Hyundai VIN12B 12 – 18°C közötti pontos hőmérséklet beállítást biztosít. Legfőbb előnye közé tartozik a halk, vibráció nélküli működés és az elegáns kivitel is.


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Méretek

Magasság 61 cm
Szélesség 26 cm
Mélység 51 cm

Tömeg

Tömeg 11,4 kg

Típus

Hűtési mód Hőelem
Zónák száma 1 ×
Modell típusa Szabadonálló

Belső elrendezés

Polcok száma 6
Polcok anyaga Fém
Belső térfogat 33 l

Funkciók

Felszereltség Kijelző
Kód:  FAP3500e
Termékszám:  HYUVIN12B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15