Oldal frissítése

HYUNDAI VIN 28

4,4 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HYUNDAI VIN 28


A Hyundai VIN 28 otthoni borhűtő ideális kedvenc boraid tárolásához, mivel állandó hőmérsékletet, sötétséget és megfelelő pozíciót biztosít a palackok számára. Ez a típusú hűtő optimálisabb a borok számára, mint a hagyományos hűtő, vagy az egyébként is egyre kevesebb helyen fellelhető ház alatti pince. Az elegáns fekete kivitelű, áttetsző ajtajú Hyundai VIN 28 borhűtő rácsos polcokkal lett ellátva. A LED kijelző segítségével állítható a hőmérséklet a borok számára ideális 12 - 18 °C közötti hőmérséklet-tartományban.


Halk és tágas borhűtő

A LED kijelzővel és vezérlővel ellátott Hyundai VIN 28 belső megvilágítással is büszkélkedhet. Az egyzónás borhűtő rácsos polcain akár 28 palackot is tárolhatsz, amennyiben a palackok mérete nem haladja meg a maximális 8 x 33 cm méretet. A Hyundai borhűtők legnagyobb előnye a csendes, rezgésmentes működés, az elegáns megjelenés és a kategóriájában alacsonynak mondható energiafogyasztás.


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Méretek

Magasság 74 cm
Szélesség 46 cm
Mélység 54 cm

Tömeg

Tömeg 19,6 kg

Típus

Hűtési mód Hőelem
Zónák száma 1 ×
Modell típusa Szabadonálló

Belső elrendezés

Polcok száma 6
Polcok anyaga Fém
Belső térfogat 65 l

Funkciók

Felszereltség Kijelző, LED világítás

Borhűtő energiahatékonysági paraméterei (régi)

Energiaosztály C
Zajszint 45 dB
Tárolható max. palackok száma 28
Kód:  FAP3500g
Termékszám:  HYUVIN28
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20