Oldal frissítése

Hyundai TRC 512 AU3O

4,1 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hyundai TRC 512 AU3O

Egyszerű és elegáns radiomagnetofon Hyundai garancia hallgatni kedvenc zenéit bárhol. Radiomagnetofon CD, CD-R és CD-RW. Fel van szerelve egy USB csatlakozó, és támogatja az MP3 lejátszást. Tudod hallgatni keresztül analóg AM / FM tuner. A készülék nagyon egyszerű és intuitív működtetni. Minden beállítás lehet megtekinteni a LED kijelző. Kimeneti teljesítmény hangszóró 2 x 1 W Áramellátás hálózaton vagy elemeket.


Hyundai TRC 512 AU3O a tökéletes társ minden külső és belső tevékenységeket. A készülék átvihető egy praktikus kapaszkodó. Bizonnyal értékelni a modern, fekete-narancs design.
Műszaki adatok:
Adathordozók lejátszása:CD / CD-R / CD-RWUSB Flash DriveMP3 formátumban
tuner:
Analóg AM / FM
Teljesítményű hangszóró:
2 x 1W
Színek:
fekete-narancs
áramellátás:
akkumulátor C
AC 230V
méretek:
13 x 24,5 x 23 cm
súly 1,40 kg

Kód:  JHY207r4
Termékszám:  HYUTRC512AU3O
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15