Oldal frissítése

Hyundai RTCB 503 RIP

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hyundai RTCB 503 RIP

Emlékszik még a régi bakelitlemez lejátszók korára? A Hyundai RTCB 503 RIP retró design-ú lemezjátszó pontosan ezt a kort eleveníti fel, természetesen modern funkciókkal kiegészítve. A bakelitlemezeken kívül CD lemez lejátszására is alkalmas. Felszereltségéhez analóg tuner, illetve hordozható MP3-fájlok lejátszására szolgáló USB-bemenet tartozik.

A lemezjátszó régebbi vagy újabb típusú LP lemezek lejátszására is alkalmas 33/45/78 percenkénti fordulattal. A lemezjátszó burkolata fából készült a retró jegyeit viselve magán, s két darab 2,5 W teljesítményű belső hangszóróval egészül ki. A lemezjátszó felszereltségéhez praktikus távvezérlés is tartozik.

 

Fő sajátosságok

  • Lejátszható: LP, CD és MP3 
  • LP lemezek rippelése MP3 formátumba
  • Bluetooth zene streamelés
  • Fa kivitelezés retró design-nal
  • Távvezérlés

LP lemezek átalakítása MP3 formátumra

Bár arculatát tekintve a múltat idézi, a lemezjátszó rendelkezik rippelő funkcióval, amely lehetővé teszi a régi LP lemezek MP3 formátumra történő átalakítását. S mindez automatikusan történik számítógép használatának szükségessége nélkül. A kedvenc rádióállomásai által sugárzott zene hasonlóképpen átalakítható MP3 formátumba.

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Előerősítő Beépített
Hajtás Közvetlen
Vezérlés Kézi

Tulajdonságok és funkciók

Kartípus Egyenes szárú kar
Design Retro

Hangszedő

Hangszedő típusa Piezoelektromos (kerámia, kristály)

Fizikai adatok

Szélesség 420 mm
Mélység 355 mm
Magasság 270 mm
Tömeg 7,3 kg
Kód:  JHY452h1
Termékszám:  HYURTCB503RIP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05