Oldal frissítése

Hyundai RC 606 retro rádió

3,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hyundai RC 606 retro rádió

Ezt a rádiót a régi, otthoni elektronikai eszközök ihlették, amelybe egy kis meglepetést csempésztek. Ez a nosztalgikus megjelenés elegáns eltér számos kereskedelmi forgalomban kapható mai rádióvevőtől, és így vonzó lesz a rajongók számára a szokatlan, egyedi megjelenésével. "Šestková" sorozat több mint 8 cm alatti sztereó hangszórók teljesítménye 2 x 3 W, így jobban élvezheti a rádió hallgatását mint ha csak monó hangsugárzója lenne.

A design fontos részét képezi a klasszikus, kézzel tekerhető kereső. Semmi digitális hangolás. Keresse meg a kívánt állomást a saját kezével! A rádión nem csak FM és AM hullámsávú állomásokat hallgathat hanem MP3/WMA CD-ket is. Támogatja mind a hagyományos CD lemez, valamint megírt CD-R és újraírható CD-RW -ket is.

Műszaki adatok:

teljesítmény:
2x 3 W

CD meghajtó:
CD, CD-R / RW
Támogatott formátumok: WMA, MP3

tuner:
Típus: Analóg
Band: AM, FM

méretek:
33 x 22 x 21,5 cm

súly:
kb 3,8 kg

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Teljesítmény 6 W

Méret & súly

Szélesség 330 mm
Magasság 220 mm
Mélység 215 mm
Tömeg 3,8 kg
Kód:  JHY455p2
Termékszám:  HYURC606
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05