Oldal frissítése

Hyundai PR 471 PLL SU WS White

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hyundai PR 471 PLL SU WS White

Abban az esetben, ha keres rádió kis méretű, de nagy lehetőség, ez a termék ismert Hyundai az Ön számára. Annak ellenére, hogy az alacsony beszerzési ára vagyunk képesek több, mint a versenytársai. Az alapja egy digitális FM tunerrel. Add a készülék memóriájába lehet akár 50 kedvenc rádióállomások. Ezen túlmenően, a rádió kompakt, és nem foglal sok helyet, hogy építeni bárhol. Tett egy modern fehér és így elfér bármilyen dekorációval.  

Legfontosabb jellemzők

  • Digitális FM tuner, 50 előre beállított
  • LCD kijelző
  • USB bemenet, Micro SD kártya
  • Támogatja az MP3 formátum
  • fejhallgató kimenet
  • Óra, ébresztés, szundi szundi funkció
  • Delay funkció kikapcsolása alvás

Lehetősége mellett a hallgatás

Közvetlenül a recepción kedvenc rádióállomások elérhetővé teszi, hogy játsszon a kedvenc művészek MP3 formátumban egy USB porton keresztül, és egy slot microSD kártya. Minden információ a lejátszott fájlok jelennek meg az LCD-képernyőn. Gyenge fényviszonyok között, akkor a kék háttérvilágítás. Azt is fel van szerelve egy fejhallgató-csatlakozó.

A hullám magas szintű berendezések

Úgy tűnik, hogy mi lehet ez a kis hordozható rádió a fejed fölé. Ez még nem minden. Gyártó dovybavil termék és gyakorlati ébresztőóra és szundi funkció. A nagy előnye az a lehetőség, a kettős hatalom. Ez lehet csatlakoztatni az elektromos hálózatra, vagy élvezheti hallgat a három elem a C típusú

További információk:
áramellátás:
230 V / 50 Hz vagy 3 x C elem (R14)

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Teljesítmény 0,8 W
Előre beállítható csatornák száma 50 ×
Kód:  JHY450c51l
Termékszám:  HYUPR471PLLSUWS
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15