Oldal frissítése

Hyundai PR 411 W fehér

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hyundai PR 411 W fehér

Szívesen tölti az idejét nyaralóban vagy sátorban, és azon gondolkodik, hogy hogyan lehetne azt még élvezetesebbé tenni? Akkor tegye le a voksát a hagyományos hordozható rádió mellett, amely gondoskodik a pihentető légkörről. Nagyon könnyű, fogantyúja pedig még jobban megkönnyíti a szállítását. Előnye, hogy adapterrel közvetlenül elektromos hálózathoz csatlakoztatható, és így korlátlan zenehallgatást biztosít. Azonban, ha útja során olyan helyeken jár, ahol nincs áram, akkor biztosan jól jön, hogy a rádió három C típusú (R14) elemmel is működik.

Legfontosabb jellemzők

  • Kompakt méretek
  • Analóg FM/AM tuner
  • Kézi hangolású rádióállomások
  • Teleszkópos antenna
  • Fejhallgató kimenet

Fejhallgató is csatlakoztatható

Néha teljesen belemerülne a zenehallgatásba? Csatlakoztasson egy fejhallgatót a rádióhoz, és szigetelje el magát teljesen a külvilágtól. A fejhallgató akkor is hasznos lesz, amikor nem akarja zavarni a környezetét. 

További információk:
Tápellátás:
elektromos hálózat (230 V / 50 Hz) vagy 3 x C típusú elem (R14)

 

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Teljesítmény 0,8 W
Kód:  JHY450c51d
Termékszám:  HYUPR411W
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15