Oldal frissítése

Hyundai OVE 950

4,7 137 értékelés
Szuper ár
3 890 Ft

Hyundai OVE 950

Szeretnéd jobban átlátni testsúlyodat, de gondot okoz a megfelelő mérleg kiválasztása? A Hyundai OVE 950 személymérleg teteje kiváló minőségű üvegből készült, így gyönyörűen illeszkedik bármilyen belső térbe. Maximális teherbírása 150 kg, és 100 g-os pontossággal mér. A tányérra lépve a készülék automatikusan bekapcsol és elkezdi a mérést. A mértékegységeket Te választhatod ki klasszikus kilogramm, valamint a font és a kő között is, amelyek egyes külföldiországokban használatos mértékegységek. A mért értékek ezután az áttekinthető LCD kijelzőn jelennek meg, amely érintésvezérléssel működik.



A Hyundai OVE 950 személymérleg legfőbb jellemzői 

  • Digitális mérleg, amely ideális a testsúly nyomon követéséhez
  • A Hyundai OVE 950 maximális teherbírása 150 kg
  • A mérőfelület kiváló minőségű, 6 mm vastagságú üvegből készült
  • Felhasználóbarát LCD kijelző érintésvezérléssel
  • A mértékegységek beállításának lehetősége: kilogramm font vagy kő
  • Automatikus be- és kikapcsolás
  • 1 CR2032 elemet tartalmaz
  • Automatikus kikapcsolás rövid inaktivitás után

Elegáns Hyundai OVE 950 személymérleg 150 kg-ig terjedő kapacitással

A Hyundai OVE 950 személymérleg első látásra lenyűgöz vonzó kialakításával és 6 mm vastag biztonsági üvegből készült mérőfelületével. A mérleg nagy, 100 g-os pontossággal mér. Maximális terhelhetősége 150 kg. Három mértékegység közül választhatsz: kilogramm, font vagy kő.

Automatikus mérés 

A Hyundai OVE 950 emellett automatikus be- és kikapcsolási funkcióval is rendelkezik. Csak állj a felületére, és automatikusan elindul a mérés. Rövid inaktivitás után a mérleg ismét kikapcsol.

A Hyundai OVE 950 áttekinthető LCD kijelzője

A mért értékek egy áttekinthető LCD kijelzőn jelennek meg, amely érintésvezérléssel működik. A Hyundai OVE 950 működéséhez 1 CR2032 elemre van szükség, amelyet a csomag tartalmaz.


Paraméterek

Tulajdonságok

Mérleg típusa Digitális funkciók nélküli
Terhelhetőség 150 kg
Mérési pontosság 100 g

Anyag

Mérőfelület anyaga Üveg

Szín

Szín Szürke
Kód:  HYUOV496
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  HYUOVE950
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20