Oldal frissítése

Hyundai MSD 861 DRU

3,8 21 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hyundai MSD 861 DRU

A barátságos áron elérhető, fa hangszórókkal ellátott DVD mikrorendszer gyönyörű kivitelben készült. A DVD-meghajtó számos nagyszerű tulajdonsággal rendelkezik. Ideális kis helyiségekbe, ahol nem foglal sok helyet, mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint egy nagyobb méretű berendezés.  A multimédia használatának köszönhetően, alapvető multimédiás sztereó központnak is tekinthető.


A fő egység integrált meghajtója kezelni tudja az összes elterjedt CD és DVD formátumot. Támogatott audioformátumok:  MP3, WMA, OGG. AVI formátumú videók lejátszása sikeres DivX és XviD kompresszió után történik. Nem lehet figyelmen kívül hagyni a JPG és a többféle feliratfájl támogatását sem. A támogatott multimédia fájlok a külső USB eszköz közvetlen csatlakoztatásával is lejátszhatók, mivel a berendezést USB bemenettel is ellátták.
Alapvető tulajdonságai közé tartozik még a digitális tuner AM/FM sávszélességgel, az automatikus hangolás, és a negyven előre beállított rádiócsatorna. A mikrorendszer figyelemre méltó funkciója a rippelés. Ez egy igen hasznos funkció, amely lehetővé teszi, hogy számítógép használata nélkül tömörített MP3-fájlokat hozzon létre CD-ről. A létrehozott MP3 fájlok a behelyezett USB adattárolón, vagy memóriakártyán tárolhatók. A mikrorendszer TV-hez történő csatlakoztatáshoz SCART, illetve AV kimenetekkel rendelkezik.


Megjegyzés: Az MP3 és más formátumok lejátszásához az eszközt televízióhoz kell csatlakoztatni (pl. a mappában történő mozgatás stb. miatt).
Műszaki adatok:
Output:
2x 5 W
Csatornák száma:
2.0
Tuner:
Digitális PPL
FM / AM
Automatikus hangolás
40 előre beállított csatorna
Támogatott médiaeszközök:
DVD-R, DVD + R, DVD-RW, DVD + RW, DVD-VIDEO
CD, CD-R / RW, VCD, SVCD
Támogatott formátumok:
Audio: MP3, WMA, OGG
Videó: AVI, DivX 3/4/5/6, XviD
Fotó: JPG
Feliratok: SRT, SUB, TXT, SMI
Figyelemre méltó jellemzők:
Rippelés
Feliratok kezelése (több felirat esetén)
Interfész:
1x SCART
1 AV kimenet
1x koaxiális audió kimenet
1x fejhallgató kimenet
1x vonal kimenet
1x USB bemenet
Méretek:
410 x 210 x 226 mm (Sz x H x D)
Tömeg:
4 kg
Tartozékok:
Távirányító

Paraméterek

Rádió

Tuner típusa FM
Előbeállítások száma 40 ×

Alapvető paraméterek

Teljesítmény 10 W

Méret & súly

Lejátszó szélessége 155 mm
Lejátszó magassága 208 mm
Lejátszó mélysége 230 mm
Kód:  JHY303d1
Termékszám:  HYUMSD861DRU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20