Oldal frissítése

Hyundai MPC 401 FM 2GB fekete

4,0 43 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Hyundai MPC 401 FM 2GB fekete

A kedvező árú HYUNDAI MPC 401 MP4 lejátszó nagyszerű partnerré válik útközben vagy miközben várakozik az orvosra. Segít lerövidíteni a várakozást, ha közben kedvenc dalait, sorozatait vagy az FM rádiót hallgatja. A lejátszó magas színvonalú 1,8" színes kijelzővel rendelkezik, amely néhány gombnyomással nagyon intuitív módon kezelhető. 2 GB belső flash memóriával rendelkezik, ami MicroSD vagy microSDHC memóriakártyákon keresztül bővíthető.
A HYUNDAI MPC 401 kezeli a leggyakoribb video-, audio- és videoformátumokat, beleértve a JPG, a BMP, az MP3, a WMA, a WAV vagy az AMV formátumokat. Ezen kívül egy digitális PLL tuner is telepítve van a készülékben, hogy hallgathassa kedvenc rádióadóit. Az ekvalizer elérhető az ideális hanglejátszáshoz. Ennek a multimédiás eszköznek a másik funkciója a hangrögzítő, amely lehetővé teszi hangok vagy fontos előadások rögzítését. A 3,5 mm-es csatlakozón keresztül csatlakoztathatja kedvenc fejhallgatóját, az USB 2.0 interfész pedig a számítógépről és más eszközökről való töltésére és csatlakoztatásra szolgál. A teljesítmény egy minőségi Li-Pol akkumulátorról érkezik, amely hosszú ideig működésben tartja az MP4 lejátszót. A fekete színt stílusos zöld csík egészíti ki.
Műszaki adatok:
típus:MP4 lejátszó
kijelző:
Típus: Színes
Képernyő méret: 1,8 "
memória:
Belső memória típusa: flash
Belső memória mérete: 2 GB
Támogatott memóriakártyák: microSD / microSDHC
Multimédia-lejátszás formátumok:
JPG, BMP, MP3, WMA, WAV, AMV
Egyéb jellemzők:
Digitális PLL tuner (FM rádió)
video lejátszás
diktafon
kiegyenlítő
felület:
fejhallgató kimenet
USB port
áramellátás:
Típus: Li-Pol akkumulátor
Az akkumulátor élettartama, ha audiot játszik: 10 óra
Az akkumulátor élettartama videólejátszással: 4,5 óra
méretek:
8,4 x 4,5 x 1,2 cm
súly:
60 g
Színek:
fekete, zöld csíkkal

Kód:  JHY430
Termékszám:  HYUMPC401GB2FMBG
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05