Oldal frissítése

Hyundai FMT 419 BT CHARGE

4,2 81 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hyundai FMT 419 BT CHARGE

Azon gondolkodik, hogyan játsszon audio fájlokat hordozható készülékéről az autós rádión keresztül? Próbálja ki az új Hyundai FMT 419 BT CHARGE FM Transzmittert, amit könnyedén csatlakoztathat telefonjához vagy tabletjéhez Bluetooth kapcsolat segítségével.

Az autó rádióján csak váltson a megadott FM frekvenciára, és hallgassa zenéit az autó hangrendszerén keresztül. Ezenkívül a készülék vezeték nélküli kihangosításra is használható, hogy biztonságosan tudjon vezetni hívás közben is.

Fontosabb előnyök

  • Audio fájlok egyszerű lejátszása Bluetooth-on keresztül
  • Kihangosító a biztonságos vezetésért
  • Lehetővé teszi USB-n keresztül mobil töltését

Töltés USB-n keresztül

A beépített USB kimenet segítségével töltheti vezetés közben telefonját vagy tabletjét. A töltő kimeneti feszültsége 5 V / 2,1 A. Amikor zenét hallgat, nem kell félni attól, hogy a lejátszásra használt eszköz lemerül.

Kód:  JHY209g
Termékszám:  HYUFMT419BTCHARGE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10