Oldal frissítése

Hyundai 337II gyümölcscentrifuga

4,7 17 értékelés
14 190 Ft

Hyundai 337II gyümölcscentrifuga

Egy lépés az egészségesebb életmód felé

Kezdj egészségesebben élni, és vegyél fel új étkezési szokásokat. Napról napra egyre könnyebb lesz! Különösen, ha kéznél van egy olyan praktikus segítő, mint a Hyundai JE337II gyümölcscentrifuga, amely a legtöbbet hozza ki a gyümölcsből. Az elkészült gyümölcslében található összes tápanyag és vitamin energiát és új erőt ad a szervezetnek.

Intelligens és erőteljes

Az erős motor teljesítménye 400 W és hasznos funkciója a kétirányú forgás, amellyel gyümölcsök és zöldségek széles skáláját fel tudja dolgozni. A motor szabályozza a teljesítményt a gyümölcs vagy zöldség keménységétől függően. A gyümölcscentrifuga két sebességfokozaton működik - I. alacsony és II. magas. Sebessége 9000-13000 fordulat/perc.  

Nagyobb darab? Nem gond!

A széles, 65 mm átmérőjű nyílás lehetővé teszi a nagyobb gyümölcs- és zöldségdarabok feldolgozását is. A gyümölcslé ezután a 450 ml-es gyümölcslé tartályba kerül, míg a hulladék beleesik az 1,3 literes, hulladék számára kivitelezett edénybe. A tartozékok között található egy fedő, amellyel az elkészült gyümölcslé a tartályban lefedhető és akár hűtőbe is tehető. A gyümölcscentrifuga kiváló minőségű rozsdamentes acél szűrővel rendelkezik, emellett beépített hableválasztóval, és praktikus tisztító kefével. 

Tisztítás gond nélkül

A gyümölcscentrifuga egyes elemei mosogatógépben is moshatóak, ezért a készülék nagyon könnyen tisztítható. Az összeszerelés gyors és intuitív. Túlterhelés elleni védelem és biztonsági zárrendszer védi mind a készülék használóját, és a készüléket is, sérülés vagy a készülék károsodása ellen.

Paraméterek

Típus

Gyümölcsfacsaró típusa Centrifugális
Meghajtás Elektromos

Tulajdonságok

Péptartály mérete 1,3 l
Lé tartály mérete 0,45 l
Sebességfokozatok száma 2
Funkciók Biztonsági biztosíték, Motor hátramenet
Töltőnyílás mérete 65 mm
Tulajdonságok Csúszásgátló talpak, Mosogatógépben mosható
Alkalmas Gyökérzöldségek, Gyümölcstermő zöldségek, Gumós zöldségek, Leveles zöldségek, Citrusfélék, Alma és körte, Egzotikus gyümölcsök, Dinnye- és tökfélék, Bogyó
Vezérlés típusa Gombos
Teljesítmény 400 W
Max. fordulatszám 13 000 ford/perc
Kábel hosszúsága 120 cm
Zajszint 85 dB

Anyag

Légyűjtő tartály anyaga Rozsdamentes acél
Szűrő anyaga Rozsdamentes acél

Szín

Szín Fekete, Rozsdamentes acél

Méret & súly

Mélység 19 cm
Szélesség 27 cm
Magasság 30 cm
Tömeg 2,3 kg

Csomagolás

Csomag tartalma Tisztítókefe, Létartály, Péptartály

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  EAD9033c
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  HYUJE337II
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20