Oldal frissítése

Hysure MAX

4,1 20 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hysure MAX

Légtisztító Hysure MAX Képernyő

A kiváló Hysure légtisztító friss levegőt szavatol főként az asztmás, allergiás és egyéb légzési megbetegedésben szenvedők számára. Ez a szenzációs, hordozható berendezés pont megfelel a max. 50 m2 nagyságú helyiségekbe. A tökéles megbízhatóságáról a légtisztító teljesítmény tanúskodik – ez a készülék akár 400 m3/óra sebességre is képes. A levegőt első lépésben megszűri a nagyobb szennyeződésektől, mint például a hajszálak, vagy az állatszőr az előszűrőnek hála. A közismert Hysure levegőtisztító elsődleges eleme a HEPA szűrő, amely hatékonyan kiszűri a levegőből a különböző baktériumok, porszemcsék és pollenek 99%-át. Az irritáló szagok ártalmatlanításához a szénszűrő a tökéles választás. Nem utolsó sorban a gép negatív ionokat bocsát ki a levegőbe, így olyan friss lesz, akár vihar után. Méretei: 303 × 497 × 270 mm.

Hysure MAX levegő tisztító fő paraméterei

  • A megbízható Hysure légtisztító 50 m2 helyiségmérethez javasolt
  • A HEPA szűrő megszűri a porszemcsék és az allergének 99%-át
  • A szén szűrő kiszűri a levegőből a kellemetlen szagokat, a járművek által kibocsátott káros anyagokat és a konyhai gőzöket
  • Az előszűrő segítségével megszűri a levegőt minden nagyobb szennyeződéstől
  • Max. zajszint: 56 dB(A), minimális zaj: 35 dB(A)
  • A készülék teljesítménye: 400 m3/óra
  • Hysure levegőtisztítójának mérete: 303 × 497 × 270 mm
Légtisztító Hysure MAX Jellemzők/technológia
Légtisztító Hysure MAX Lifestyle

Hysure MAX levegő tisztító előnyei

A nagyszerű Hysure légtisztító mindig megvizsgálja környezetének klímáját és ennek megfelelően mérlegeli, hogy kell-e javítani rajta. Ez a remek légtisztító időzítéssel is képes működni, mellyel szükség szerint szabályozhatod a működési időt. A teljesítményt kényelmesen csökkenthetjük vagy növelhetjük, ezzel az energiafogyasztást és a zajterhelést is. A megbízható Hysure légtisztítót csendes éjszakai módra is át lehet kapcsolni a zavartalan és nyugodt pihenéshez. Emellett automata üzemmódban is használható, vagyis az eszköz a klíma állapotának kiértékelése alapján választja ki a megfelelő teljesítményt. A termék hasznos kiegészítői közé tartozik az érintőképernyő, amely egyszerűvé és áttekinthetővé teszi a kezelést. Mindemellett, biztonsági gyermekzárral is dicsekedhet, ami jól jön, ha gyermeked szereti felfedezni a dolgokat.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 50 W
Légtisztító teljesítmény 400 m3/óra
Ajánlott szobaméret 50 m2
Maximális zajszint 56 dB(A)
Minimális zajszint 35 dB(A)
Tulajdonságok Allergiásoknak ajánlott
Jelzés Levegőminőség
Felszereltség Gyerekzár, Érintőpanel

Funkciók

Funkciók Automatikus üzemmód, Időzítő, Levegő ionizálás, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás

Szűrők

Szűrő típusa HEPA, Szén

Méret & súly

Szélesség 30,3 cm
Mélység 27 cm
Magasság 49,7 cm
Kód:  SHYSCV476
Termékszám:  HSR-MAX

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20