Oldal frissítése

Hysure Max Air Purifier + Airlogy Kit M310 törlőkendő

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hysure Max Air Purifier + Airlogy Kit M310 törlőkendő

A népszerű Hysure légtisztító kellemes levegőt biztosít főként az allergiás, asztmás és egyéb légzési megbetegedésben szenvedők számára. Ez a nagyszerű, hordozható berendezés abszolút ideális az akár 50 m2 nagyságú terekbe. A magas légtisztítási hatékonyságáról a légtisztító kapacitás árul el többet – ez a készülék akár 400 m3/óra levegő megszűrésére is képes. A levegőt elsőként megszűri az állatszőrtől, a hajszálaktól, vagyis a nagyobb szennyeződésektől az előszűrőnek hála. A minőségi Hysure levegőtisztító legfontosabb eleme a HEPA szűrő, amely hatékonyan eltávolítja a levegőből az allergének, baktériumok és porszemcsék 99%-át. A nemkívánatos szagok és a konyhában keletkező pára eltávolításához a szénszűrő a legjobb választás. Utolsó lépésként a gép negatív ionokat juttat a levegőbe, így olyan friss lesz, akár a hegyekben vagy a tengernél. Mérete 303 × 497 × 270 mm.

Hysure Max Air Purifier + Airlogy Kit M310 törlőkendő légtisztító legfőbb jellemzői

  • A minőségi Hysure légtisztító 50 m2 nagyságú helyiségmérethez ajánlott
  • A HEPA filter kiszűri a levegőből a baktériumok és allergének 99%-át
  • A szén szűrő eltávolítja a levegőből a kellemetlen szagokat, a járművek által kibocsátott káros anyagokat és a konyhai gőzöket
  • Az előszűrő segítségével megtisztítja a levegőt a hajszálaktól, az állatszőrtől, vagyis a nagyobb szennyeződésektől
  • Max. zaj: 56 dB(A), min. zajszint: 35 dB(A)
  • A légtisztító teljesítménye 400 m3/óra
  • Hysure levegőtisztítójának mérete: 303 × 497 × 270 mm

Hysure Max Air Purifier + Airlogy Kit M310 törlőkendő levegő tisztító fő funkciói

A korszerű Hysure légtisztító folyamatosan elemzi a levegő aktuális állapotát és ez alapján dönt arról, hogy szükséges-e a tisztítás. Ez a nem mindennapi légtisztító időzítő funkciót is magáénak tudhat, melynek segítségével szükség szerint válaszhatod meg a működési időt. A teljesítményt kényelmesen szabályozhatjuk, vagyis az energiafogyasztást és a zajterhelést is. A népszerű Hysure készüléket speciális módba is be lehet kapcsolni a zavartalan és pihentető alváshoz. Emellett automata üzemmódra is állítható, vagyis az eszköz maga a levegő milyenségének felmérése alapján választja ki a megfelelő teljesítményt. A termék hasznos kiegészítői közé tartozik az érintőképernyő, amely egyszerűvé és áttekinthetővé teszi a kezelést. Mindemellett, gyermekzárral is büszkélkedhet, ami főleg akkor jön jól, ha csintalan gyermekek vannak a közelben.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 50 W
Légtisztító teljesítmény 400 m3/óra
Ajánlott szobaméret 50 m2
Maximális zajszint 56 dB(A)
Minimális zajszint 35 dB(A)
Tulajdonságok Allergiásoknak ajánlott
Jelzés Levegőminőség
Felszereltség Gyerekzár, Érintőpanel

Funkciók

Funkciók Automatikus üzemmód, Időzítő, Levegő ionizálás, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás

Szűrők

Szűrő típusa HEPA, Szén

Méret & súly

Szélesség 30,3 cm
Mélység 27 cm
Magasság 49,7 cm
Kód:  SHYSCV476bun

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10