Oldal frissítése

HyperX QuadCast

4,8 151 értékelés
47 890 Ft

HyperX QuadCast

A prémium kategóriás HyperX QuadCast mikrofon RGB háttérvilágítással

Ha egy minőségi mikrofont keresel podcastok, zeneszámok rögzítéséhez vagy gamer adások streameléséhez, a HyperX QuadCast kiváló választás. A csúcskategóriás streamelő mikrofon a felvétel kiválóminőségének és rendkívül egyszerű használatának köszönhetően új szintre emeli a felvételeidet. A készülékhez első osztályú rezgésgátló tartó és stabil, fém pengével ellátott állvány is tartozik. A mikrofon rendelkezik tanúsítvánnyal a Discord vagy a TeamSpeak szolgáltatásokkal való használathoz. Ugyanakkor a HyperX QuadCast mikrofon kompatibilis a számítógépekkel, a PS5-tel, a PS4-gyel, a Mac-kel és a főbb streamelő platformokkal, mint például a Streamlabs OBS, az OBS Studio és az XSplit.

Optimalizált hangérzékelés

A HyperX QuadCast mikrofon háromszoros membránnal rendelkezik összesen négy iránykarakterisztikával, amelyek között egy gomb segítségével lehet váltani. Konkrétan kardioid, omnidirekcionális, nyolcas és sztereó hangérzékelési módokról van szó. A kardioid ideális az egyes hangok rögzítéséhez és kiküszöböli a nem kívánt zajokat és háttérzajokat. Az omnidirekcionális a minden irányból érkező hangforrásokat vagy hangforrások csoportjait rögzíti, a nyolcas a mikrofonhoz két oldalról érkező független hangok rögzítéséről gondoskodik, a sztereó pedig mindkét oldalból létrehoz egy átfogó sztereó képet.

HyperX QuadCast mikrofon egyszerű vezérléssel

Gyorsan meg akarod szakítani vagy el akarod indítani a hangrögzítést? Ebben az esetben csak koppintsd meg a HyperX QuadCast mikrofon tetejét. Azonnal tudni fogod, hogy a hangrögzítés befejeződött, mert kialszik az RGB világítás.

A HyperX QuadCast mikrofon legfontosabb jellemzői

  • Kiváló mikrofon, amely alkalmas podcastok streamelésére/rögzítésére
  • 4 felvételi mód
  • A Discord és a TeamSpeak márkák által hitelesített
  • Ízléses RGB háttérvilágítás az NGENUITY alkalmazással vezérelve
  • A mellékelt rögzítő adapter 3/8" és 5/8" méretű menetekhez illeszkedik, és a legtöbb állvánnyal kompatibilis

Paraméterek

Mikrofon tulajdonságai

Működési elv Elektret
Irányjellemző Kardioid
Mikrofon típusa Asztali
Min. frekvencia 20 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz
Impedancia 32 Ohm
Érzékenység -36 dB
Max. mintavételezési frekvencia 48 kHz
Maximális bitmélység 16 bit

Csatlakozás

Csatlakozás USB
Kábelhosszúság 3 m

Tulajdonságok

Csomag része Szélfogó, Állvány
Alkalmas Beszéd

Tömeg

Tömeg 710 g
Kód:  DS999a1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4P5P6AA

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10