Oldal frissítése

HyperX Predator 240GB PCIe adapterrel

4,8 9 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

HyperX Predator 240GB PCIe adapterrel


Nagy alapvető eleme a számítógépes teljesítmény
 

 A nagyteljesítményű  számítógép alapvetően meghatározó eleme

A HyperX Predator a 19 tmf MLC NAND flash chip-eken alapul, amelyeket teljes mértékben ellenőrzése alatt tartja a Marvell 88SS9293 vezérlő. Ennek eredményeként eléri az olvasási 1400 megabájt / sec, és írási 600 megabájt / sec sebességet.
Ez a hihetetlen sebesség teszi lehetővé a gyorsabb betöltést a játékoknál és még a munkavégzés is zavartalan, több, párhuzamos program egyidejű futtatása esetén is. Továbbá, a rendszer üzemeltetéséhez szükséges idő rövidebb lesz és a számítógépe sokkal gyorsabb munkavégzésre is készen áll.


240 gigabájt az adatainak

Mint minden HyperX termékcsalád, így az új Predator is kiválóan működő, első osztályú termék.Nélkülöz minden mozgó alkatrészt (teljesen csendes) és az energiafogyasztása és a hozzá tartozó felmelegedés a lehető legalacsonyabb összehasonlítva a hagyományos meghajtókkal.

HyperX
 
 
Kód:  FT136d1
Termékszám:  SHPM2280P2H/240G
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10