Oldal frissítése

HyperX FURY S Mouse Pad XL

4,9 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HyperX FURY S Mouse Pad XL

A kiváló minőségű HyperX FURY S Mouse Pad XL gamer egérpad

A HyperX márka gondol az igényes gamerekre, és igyekszik minden vágyukat kielégíteni. Ezért van itt az új FURY S Mouse Pad XL gamer egérpad szenzációs kivitelben. Az egérpad kolosszális mérete lehetővé teszi, hogy az egér és a billentyűzet mindig egy helyen legyen. A robusztusan körbevarrott szegélyek jelentősen meghosszabbítják az egérpad élettartamát. Bármilyen egérrel is rendelkezz, mindegyik egyformán gyorsan és elég pontosan fog szállni rajta. A HyperX FURY S Mouse Pad XL természetesen csúszásmentes gumi alappal rendelkezik az első osztályú játékpillanatokért.

Átlagon felüli méretű egérpad

Azonnal bele fogsz szeretni a HyperX FURY S Mouse Pad XL gamer egérpadba. Ugyanis valóban monumentális, 900 × 420 mm-es méretekkel rendelkezik. Ez rengeteg helyet biztosít a billentyűzetnek és a teljesen korlátlan egérmozgásoknak.

A minőségi kidolgozású HyperX FURY S Mouse Pad XL egérpad

A HyperX FURY S Mouse Pad XL varrat nélküli, steppelt, szakadásgátló szegélyekkel rendelkezik, amelyek ellenállnak a mindennapi kopásnak. Természetes a HyperX logó a jobb alsó sarokban.

Egy egérpad, amely nem mozdul

Hirtelen és váratlan egérmozgásokat végzel? Ebben az esetben értékelni fogod, hogy a HyperX FURY S Mouse Pad XL egérpad puha szövet felülettel rendelkezik, amely maximális kényelmet biztosít a csuklódnak. Hogy tökéletesen egy helyen maradjon, természetes gumiból készült alsó oldala van, amelyet úgy terveztek, hogy még nagy fizikai megterhelés esetén is a helyén tartsa az egérpadot.

A HyperX FURY S Mouse Pad XL egérpad legfontosabb jellemzői

  • Csúcs kategóriás gamer egérpad
  • Nagyszerű méretek: 900 × 420 mm
  • Minden típusú gamer számára alkalmas
  • Tartós kialakítás
  • A gumi alapnak köszönhetően tökéletesen a helyén marad

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 90 cm
Magasság 42 cm
Mélység 0,4 cm

Szín

Szín Fekete

Típus

Felhasználási mód Gamer
Méret XL

Tulajdonságok

Anyag Textil, Gumi
További tulajdonságok Antisztatikus felület, Csúszásgátló alap
Kód:  DS996a4
Termékszám:  4P5Q9AA

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15