Oldal frissítése

HyperX FURY Pro - XL méretű

4,8 38 értékelés
Kiegészítők a termékhez

HyperX FURY Pro - XL méretű

A Kingston HyperX sorozata az igényes játékosokat célozza meg, akiknek szükségük van a jó minőségű szórakoztató berendezésekre. A HyperX FURY PRO egy kötelező eszköz minden szenvedélyes játékos számára. Fejlesztésének köszönhetően kényelmes vezérlést biztosít még a legfeszültebb pillanatokban is. Az egérpad lehetővé teszi a precíz mozdulatokat, a felszíne pedig ideális az egér érzékelője számára, hogy pontosan mutathassa a helyzetedet a térképen.
A csúszásmentes lap megelőzi az elcsúszást és eltolódást, de nem ragad le az asztalra - villámgyorsan távolítsd el , és készülj fel minden idők legjobb LAN-partijára. Ez az XL-es méretű kiadás teljesen le fog nyűgözni!
Műszaki adatok:
Méretek:
420 x 900 x 4 mm
Tömeg:
790 g
Anyag:
Szövet/gumi

Kód:  DU354d
Termékszám:  HX-MPFP-XL

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20