Oldal frissítése

HyperX FURY Pro - S méret

4,4 44 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

HyperX FURY Pro - S méret

A Kingston a HyperX sorozattal az igényes számítógépes játékosokat célozza meg, akiknek kiváló minőségű eszközökre van szükségük, hogy teljes mértékben át tudják élni a játékhelyzeteket. A HyperX FURY Pro kötelező darab minden szenedélyes játékos számára. Könnyű és kényelmes egér-vezérlésére lett kifejlesztve, még a legnehezebb pillanatokban is. Precíz egérmozgást tesz lehetővé, és felülete ideális ahhoz, hogy az egér szenzora a lehető legkonkrétabb mozgásinformációkat kapja meg.
Csúszásmentes felülete megakadályozza az elmozdulását, de ettől még nem ragad oda az asztalodra - pillanatok alatt el tudod távolítani, ha menni kell a legjobb LAN-party-ba.
Műszaki adatok:
Méretek:
240 x 290 x 4 mm
Tömeg:
116 g
Anyaga
Szövet / gumi

Kód:  DU354a
Termékszám:  HX-MPFP-SM
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15