Oldal frissítése

HyperX CloudX

5 7 értékelés

HyperX CloudX

A HyperX CloudX headsetet az Xbox One játékkonzol kompromisszumok nélküli használatához tervezték és a Microsoft által hitelesített. Együttműködik az Xbox Elite vezeték nélküli vezérlővel és más, 3,5 mm-es fejhallgató bemenettel ellátott Xbox One modellekkel, valamint minden olyan mobil eszközzel, amely hagyományos 4-pin 3,5mm jack standard bemenettel (CTIA standard) van ellátva. Ezen kívül a csomagolás tartalmaz egy 2 × 3,5 mm-es jack (fejhallgató/mikrofon) töltő adaptert a hagyományos számítógépekhez való csatlakoztatáshoz.

A Cloud II, valamint az újabb Cloud Revolver/Revolver S és CloudX modellek az első audio berendezések, amelyek elnyerték a Discord tanúsítványát. A Discord a leggyorsabban növekvő hang és szöveges chat alkalmazás a játékosok körében és ingyenes, biztonságos, azonnali kommunikációs szolgáltatást nyújt multiplayer játékos üzemmódhoz asztali vagy mobil eszközökön játszó játékosok számára. Az alkalmazást több, mint 5 millió felhasználó használja.


Legfontosabb jellemzők

  • Hivatalosan elismert headset az Xbox One-hoz, amelyet számítógéphez is csatlakoztathatunk
  • Hangerőszabályzó és a mikrofon némítási lehetősége a kábelen
  • Minőségi memóriahab és párnázott híd a maximális kényelemért
  • Lenyűgöző hang játék és zenehallgatás közben
  • Levehető, rugalmas mikrofon, amely kiküszöböli a háttérzajt
  • A tartós alumínium váz hosszú élettartamot biztosít
  • Cserélhető műbőr és velúr kagylók a csomagolásban
  • Kemény tok hordozáshoz és tároláshoz
  • Discord és TeamSpeak tanúsítvánnyal rendelkezik
Xbox One
 

Kompromisszumok nélküli CloudX kényelem

A memóriahabbal párnázott fülkagylók és a lágy fejpánt garantálja a magas szintű kényelmet viselés közben. Ehhez hozzájárul a zárt, fület körülvevő kialakítás, amelynél a fülpárnák kicserélhetőek műbőrre vagy velúrra. Bármelyiket is választja, tökéletesen el lesz szigetelve a külvilágtól és saját maga döntheti el, hogy Ön számára melyik kialakítás a kényelmesebb.


HyperX csúcsminőség

A szilárd alumínium váz biztosítja a hosszú élettartamot és a tartósságot, a nagy 53 mm-es átalakító pedig biztosítja a kompromisszumot nem ismerő Hi-Fi hangminőséget. A magas hangok finomak és gazdagak, a közepes hangok kristálytiszták, a basszusnál pedig érezni fogja a dobhártyája rezgését a fülében. Tehát teljes mértékben belemélyedhet a játékba vagy a filmbe, és hagyja magát elragadtatni a szórakozás hullámaival.


Kommunikáció a TeamSpeak és a Discord tanúsítványokkal

Közvetlenül a kábelen találhatja meg a hangerőszabályzót és a mikrofon némítására szolgáló kapcsolót. A rugalmas mikrofon teljesen eltávolítható, így nem zavar zenehallgatás vagy filmnézés közben. Azonban amikor szüksége lesz rá, akkor precíz irányított hangérzékelést biztosít a környezeti zaj kiküszöbölésével, így a barátai a chaten tisztán és érthetően fogják hallani. A headset igazolt TeamSpeak és Discord tanúsítványokkal rendelkezik, de tökéletesen alkalmas egyéb kommunikációs szolgáltatásokhoz is, mint például a Skype, Ventrilo, Mumble vagy RaidCall.


További információk:

Fejhallgató:
Szerkezet: zárt, fület körbevevő
Csatlakozók: 53 mm-es neodímium mágnessel
Frekvencia-tartomány: 15 - 25000 Hz
Impedancia: 60 ohm
Érzékenység: 98 dB/mW 1 kHz mellett
Teljes harmonikus torzítás (THD): < 2%
Teljesítmény: 150 mW névleges / 300 mW max.
Tömeg: 309 g (322 g mikrofonnal és kábellel együtt)

Csatlakoztatás:
Kábel hossza: 1,3 m a headsettől / 2 m hosszabbító kábel a számítógéphez
Csatlakozó: 4-pin 3,5 mm-es csatlakozó / 2 x 3,5 mm-es hosszabbító kábel a számítógéphez
Mikrofon:
Típus: elektret kondenzátor
Átvitel: irányított háttérzaj kiküszöböléssel
Frekvencia-tartomány: 50 - 18 000 Hz
Érzékenység: -39 dBV (0 dB = 1 V/Pa, 1 kHz)

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Platform

Platform PlayStation 4, Xbox One
Kód:  DS992e
Termékszám:  HX-HSCX-SR/EM

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20