Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

HyperX Cloud Stinger Core mikrofonos fejhallgató

4,7 65 értékelés

HyperX Cloud Stinger Core mikrofonos fejhallgató


A Cloud Stinger Core fejhallgatót a gamerek számára tervezték, akik nagyszerű hangzást szeretnének megfizethető áron. Ez a fejhallgató mindent biztosít, amire a játékosok igényt tarthatnak a fejhallgatójukon: megbízhatóság, könnyű kezelhetőség, kitűnő hangminőség és kényelem. A Cloud Stinger Core fejhallgató számos különböző konzollal kompatibilis. A zárt kialakítású fülpárnák gondoskodnak róla, hogy teljesen belemerülhess a játékba, maximálisan kiélvezve annak minden pillanatát.

  • Játékkonzolokhoz tervezték
  • A kényelem garantált
  • Verhetetlen hangzás
  • Két év garancia

Konzolokhoz tervezték

A HyperX Cloud Stinger Core fejhallgató több konzollal is kompatibilis: PS4, Xbox One, Nintendo Switch, így minden konzol játékosának megfelelő lehet.

A kényelem garantált

A HyperX Cloud Stinger Core kényelmes és puha fülpárnái alkalmasak a játékmaratonokhoz. Olyan puha érzést biztosít majd a füleidnek a játék teljes ideje alatt, mintha csak puha vatta borítaná. A tetszés szerint állítható mikrofon is hozzájárul az általános kényelemhez.

Kiemelkedő hangzás

A 40 mm-es irányított hangszóróknak köszönhetően tökéletes hangzásban lehet részed. A HyperX zárt kialakítású fülhallgatói gondoskodnak a külső környezeti zajok kiszűréséről, így maximálisan a játékra összpontosíthatsz.

Két év garancia

Ez a garancia biztosítja, hogy a HyperX Cloud Stinger Core megvásárlása jó befektetés. A garancia mellett az ingyenes technikai támogatást is igénybe veheted.


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Fület befedő (over-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa 3,5 mm Jack
Kábel hossza 1,3 m
Kábelvezetés Kétoldali

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Játék mód, 7.1-es térhangzás, Hangerőszabályzás

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 20 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz
Érzékenység 99 dB/mW
Hangszóró mérete 40 mm
Impedancia 16 Ohm

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Összecsukható
Min. frekvencia 50 Hz
Max. frekvencia 18 000 Hz
Érzékenység -41 dB
Impedancia 16 Ohm

Tömeg

Tömeg 215 g

Platform

Platform PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Nintendo Switch
Kód:  DS992e2a1
Termékszám:  HX-HSCSC-BK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05