Oldal frissítése

HyperX Cloud Revolver Stereo Gun Metal

4,2 5 értékelés

HyperX Cloud Revolver Stereo Gun Metal


A HyperX Cloud Revolver szélesebb hangtartományt biztosít, amely mélységet, kiváló hangterjedelmet és pontosabb hangminőséget jelent. Szerezz versenyelőnyt az ellenfél pontos helyzetének megismerésével, még akkor is, ha távolabb helyezkedik el tőled. A technikailag átdolgozott hangprofilok szélesebb hangsávot kínálnak, így ideálisak az FPS, valamint nyílt környezetben történő játékokhoz, továbbá zenehallgatás közben a valódi koncertterem élményével ajándékoznak meg.

A fülhallgató HyperX egyedi memóriahab fülpárnákkal és igényes bőrrel készült, hogy kényelmet nyújtson a játékkal teli hosszú órákban. A kiváló minőségű sűrű memóriahab piros színű, amely megkülönbözteti versenytársaitól, ugyanakkor a HyperX nagyra értékelt kényelmének szimbóluma.
 
A Németországban készült HyperX Cloud Revolver tartós acél vázat kapott, amely kivételesen hosszú élettartamot és stabilitást kínál. A cserélhető zajcsökkentő mikrofon jobb, világosabb hangot nyújt, elnyomja a háttérzajt és lehetővé teszi játék közben is a beszélgetést. A headset rendelkezik TeamSpeak ™ és Discord tanúsítvánnyal, valamint kompatibilis a Skype ™ és a Mumble szoftverrel szoftverrel.

Stúdió hangminőség

A HyperX Cloud Revolver szélesebb hangsávval rendelkezik, amely a mélységnek, hangterjedelemnek és pontosabb hangzásnak köszönhetően versenyelőnyt jelenthet számodra. Észre fogod venni az ellenfél helyzetét, még akkor is, ha távolabb helyezkedik el tőled.

50 mm-es új generációs kagylók

Az 50 mm-es továbbfejlesztett kagylók a fülekkel párhuzamosan helyezkednek el. Az eredmény világos és tiszta hangzás, erőteljes basszusokkal. A kagylók a hangot a fülhöz irányítják oly módon, hogy pontosan meghatározhasd a pozíciót hallás alapján.

Minőségi memóriahab

Piros memóriahab található a fülhallgató hátulján, amely megkülönbözteti a HyperX-et a konkurens termékektől. A jobb minőségű és vastagabb hab biztosítja a HyperX fejhallgató népszerű kényelmét és minőségét. Továbbá páratlan kényelemben lehet részed a hosszú játékidő során.

2 méteres, hosszabbítható kábel vezérlő boxszal

A HyperX Cloud Revolvert egy 2 méteres hosszabbítható kábellel, vezérlő boxszal, sztereó hangkábellel és PC mikrofonnal szállítjuk. Ideális integrált hangkártya használatához.


Tartós acél keret

A HyperX Cloud Revolver tartós acél vázzal rendelkezik, amely rendkívül hosszú élettartamot és stabilitást kínál.

Levehető mikrofon

A levehető mikrofont könnyű feltenni, ha játszani szeretnél, és levenni, ha zenét akarsz hallgatni. Rugalmas és pontosan beállíthatod a pozícióját.

Széles kompatibilitás

Kompatibilis a PC, PS4, PS4 Pro, Xbox One 1, Xbox One X1, Mac®, Mobile2 Nintendo Switch és VR3 készülékekkel.

TeamSpeak és Discord tanúsítvány

A TeamSpeak és a Discord adja ki fülhallgatókra a tiszta és világos hangot megerősítő, valamint a kiváló hangminőséget igazoló tanúsítványokat. A tesztek során nem észleltek visszhangot, háttérzajt vagy torzítást sem.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Fület befedő (over-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa 3,5 mm Jack
Kábel hossza 3 m
Kábelvezetés Egyoldalú

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók 7.1-es térhangzás, Számok közötti váltás, Hívásfogadás, Hangerőszabályzás
További tulajdonságok Különálló 3,5 mm Jack mikrofon csatlakozó

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 12 Hz
Max. frekvencia 28 000 Hz
Érzékenység 104,5 dB/mW
Hangszóró mérete 50 mm
Impedancia 30 Ohm

Mikrofon jellemzők

Min. frekvencia 50 Hz
Max. frekvencia 18 000 Hz
Érzékenység -40 dB
Funkciók Zajkioltó, Eltávolítható

Tömeg

Tömeg 376 g

Platform

Platform PC, PlayStation 4, Xbox One
Kód:  DS992e2a
Termékszám:  HX-HSCR-GM
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15