Oldal frissítése

HyperX Cloud Revolver Stereo

4,5 2 értékelés

HyperX Cloud Revolver Stereo

 


A Cloud II és az új Cloud Revolver az első olyan audio eszközök, amelyek Discord tanúsítvánnyal rendelkeznek.
A Discord a leggyorsabban növekvő beszéd- és chat alkalmazás, amelyet játékosok számára fejlesztettek ki. Ingyenes és biztonságos szolgáltatással segíti a játékosok kommunikációját számítógépen és mobil eszközökön is. Az alkalmazásnak jelenleg 5 millió felhasználója van.


Legfontosabb jellemzők

  • 50 mm-es prémium hangszórók a kiváló dinamikához
  • Tartós acélváz a hosszabb élettartamért
  • HyperX memóriahab a kényelemért
  • Levehető mikrofon zajcsökkentéssel
  • Széles körű multi-platform használat
  • TeamSpeak és Discord tanúsítvány
teamspeak
 

Német mérnöki precizitás

A fejhallgató a kiváló minőségű német mérnöki munka eredménye, amely teljes mértékben tükröződik a kialakításában is. Az alapja egy stabil acél váz, amelyet zárt műbőr kagylók egészítenek ki HyperX memóriahabos párnázással. Ezzel maximális kényelmet biztosít még hosszan tartó harcok esetén is. A csatlakozó kábel egy méter hosszú, és egy szabványos 4 pólusú csatlakozót (CTIA) tartalmaz. De szükség esetén akár 2 méterrel is meghosszabbítható egy hangvezérlős résszel. Emellett megtalálhatók rajta a standard fülhallgató és mikrofon jack csatlakozók, amelyek minden hagyományos hangkártyával kompatibilisek.

 


Kiváló minőségű mikrofon

A fejhallgatón található egy flexibilisen állítható mikrofon, amely kiküszöböli a háttérzajokat és javítja a kommunikáció minőségét a játék során.  Kiváló minőségét a TeamSpeak tanúsítvány bizonyítja, de számos más programmal is kompatibilis, mint például a Discord, Skype, Ventrilo, Mumble vagy RaidCall.


 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Platform

Platform PC, PlayStation 4, Xbox One
Kód:  DS992e1
Termékszám:  HX-HSCR-BK/EM

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20