Oldal frissítése

HyperX Cloud Gaming Headset - fehér

4,9 105 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HyperX Cloud Gaming Headset - fehér

Fejhallgató játékosok számára

Játssz fájdalom nélkül a HyperX Cloud fejhallgatóval. A fejhallgató kifejezetten profi játékosok számára készült. A több órán át tartó játékot a bőrrel párnázott, egyedi varrású fejpánt és a memóriahabos, zárt fülpárnák teszik kényelmessé. A készülék megfelel a HiFi szabványnak, emellett gazdag hangszínnel és egyedi HyperX kivitelezéssel büszkélkedhet. A HyperX Cloud a két éves garanciát, ingyenes technikai támogatást, és a megbízhatóságot garantál.


Velmi pěkné bílé provedení
 

Kifinomult hangzás

A nagyméretű, 53 mm-es hangszórókon keresztül minden egyes lövés, robbanás és párbeszéd kristálytisztán szólal meg. Játssz zavartalanul órákon keresztül.


Élvezd a kényelmet

A memóriahabos fülpárnák kényelmes viselést és teljes zajkiszűrést biztosítanak viselőjének. A bőrrel párnázott, egyedi varrású fejpántnak köszönhetően szinte meg is feledkezel róla, hogy egy kiváló minőségű audio-rendszer van a fejeden. A kristálytiszta hangzás és a mély hangok fokozzák a játékélményt. A fejhallgató másik nagyszerű jellemzője a praktikus, levehető mikrofon.

Odpojitelný mikrofon
 

Bohaté příslušenství
 

Kiegészítők széles választéka

  • Praktikus hordtáska
  • Kábel távirányítóval
  • Fülpárna tok
  • Levehető mikrofon
  • 2 m hosszú tartalék audio kábel
  • Adapter hárompólusú jack csatlakozóhoz
 

Paraméterek

Szín

Szín Fehér
Kód:  DS992c
Termékszám:  KHX-H3CLW

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15