Oldal frissítése

HyperX Cloud Gaming Headset

4,9 392 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HyperX Cloud Gaming Headset

HyperX Cloud Gaming Headset

HyperX Cloud Gaming Headset

Játssz fájdalom nélkül a HyperX Cloud fejhallgatóval. A fejhallgató professzionális játékosok számára van optimalizálva, és rendkívül puha, párnázott fejpánt, memóriahabból készült fülpárna, valamint a fejhez közeli résznél bőrből készült borítás teszi lehetővé, hogy akár órákon át játszhass.

 

A fejhallgató megfelel a HiFi standardnak, adapter segítségével csatlakoztathatod a fejhallgatót a repülőgépben is, és gazdag hangzásvilág, valamint kifejező HyperX design jellemzi. A HyperX Cloud fejhallgató  két év garanciára, ingyenes technikai támogatásra és legendás megbízhatóságra támaszkodhat, aminek köszönhetően a játékosok a HyperX termékeket választják már több, mint tíz éve.

Egyedi design

a HyperX fejhallgató kínálatában

Skvělý zvuk a nepřekonatelný design

Luxus design

A HyperX Cloud-on két 53 mm-es hangszóró található, amelyek nemcsak jól szólnak, de reprodukálni tudják a játék atmoszféráját és a távoli hangokat is, méghozzá kiváló részletességgel. Játssz órakon át, és ne zavartasd magad!
A fülpárna memória habbal való kitöltése biztosítja a kényelmes viselést, és rendkívül jól izolálja a környezeti zajokat is. A műbőr borítású, puha, párnázott fejpánt elfeledteti, hogy a füleden egy felső kategóriás audio-rendszer van. A fejhallgató intenzív audio élményt biztosít kristálytiszta hangzásával és példa nélküli, mély basszusaival. A kellemes érdekességek közé tartozik a levehető mikrofon is.

  1. Masszív alumínium szerkezet.
  2. Puha, kényelmes műbőr.
  3. Cserélhető fülpárnák.
  4. Levehető mikrofon.
  5. Zárt kialakítás a környezeti zajok kizárására.
Důraz na pohodlí

Még ma próbáld ki

A csomagolás tartalma:

  • fülhallgató
  • levehető mikrofon
  • fülpárnák
  • hosszabbító kábel
  • elosztó
  • fejhallgató táska
  • repülőgép adapter
 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  DS992b
Termékszám:  KHX-H3CL/WR

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05