Oldal frissítése

HyperX Cloud Drone

4,6 32 értékelés

HyperX Cloud Drone

Ez a termék nagyszerű választás mindazok számára, akik egy könnyű fejhallgatót keresnek kitűnő ár / teljesítmény aránnyal. Bővelkedik kitüntetésekben TeamSpeak-hez és kompatibilis a többi elterjedt csevegőprogrammal, mint például Discord, Skype, Ventrilo, Mumble vagy Raidcall. A jó basszusú hangváltók kellemesen meglepnek kiváló hangminőségükkel zenehallgatás vagy filmnézés közben is.

Legfontosabb jellemzői

  • A mikrofon kikapcsolása megfordítással
  • Hangerőszabályzó a fejhallgatón
  • Tömege mindössze 220 gramm, ez növeli a játék kényelmét
  • Kompatibilis sok környezettel: PC, Xbox One, PS4, Wii U, Mac és a legtöbb mobiltelefon
  • A fonott zsinór megakadályozza a gubancolódást
  • A minőségi műanyag használatának köszönhetően rendkívül tartós

Kényelmes játékélmény

A gyártó kényelmedre is gondolt, a hangerőszabályzó  közvetlenül a kagylón van. A kényelem hosszú játékülések folyamán tovább fokozódik a kiváló minőségű és kényelmes műbőr bevonatú memória habból készül párnák által. Hogy a játékélménye tökéletes legyen számodra és játékostársaid számára a gyártó egy praktikus funkcióval látta el a mikrofont: ha megfordítod, elhalkul, így senkit sem fog zavarni a környezet zaja.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Platform

Platform PlayStation 4, Xbox One
Kód:  DS992d3
Termékszám:  KHX-HSCD-BK/AS

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15