Oldal frissítése

HyperX Alloy FPS Pro Blue Mechanical Gaming Keyboard - US

4,8 28 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HyperX Alloy FPS Pro Blue Mechanical Gaming Keyboard - US

A HyperX Alloy FPS Pro billentyűzet azoknak az FPS játékosoknak készült, akik numerikus billentyűzet nélküli, megbízható és pontos klaviatúrát keresnek, és fontos számukra a maximális helykihasználás az asztalon az optimálisabb egérkezeléshez. Ez a 87 billentyűs klaviatúra  megadja mindazt , amire egy profi játékosnak szüksége van.

Az Alloy FPS Pro billentyűzet megbízható és érzékeny CHERRY MX kék vagy piros kapcsolókkal rendelkezik. Az acélból készült merev keret stabilitást biztosít még a játék legfontosabb pillanataiban is. Az ultra-minimalista kialakítás és a levehető kábel segítségével a billentyűzet egyszerűen hordozható, mégsem hiányoznak az olyan lényeges funkciók, mint a 100% -os Anti-Ghosting, az N-key rollover, a HyperX piros megvilágítás, és a dinamikus effektek, amelyek kiegészítik a számítógéped stílusát.

Kompakt kivitel

A numerikus billentyűzet nélküli kompakt kialakítás lehetővé teszi, hogy nagyobb tered legyen az egér mozgatásához az asztalon. Ez lehetővé teszi az FPS játékosoknak, hogy professzionális szintre emeljék játékukat.

Tartós acél keret

A szilárd ötvözetből készült felső lemeznek köszönhetően a HyperX Alloy FPS Pro billentyűzet maximálisan stabil és tartós.

Mechanikus gombok CHERRY MX

A kiváló minőség és hosszú élettartam érdekében a billentyűzet Cherry MX mechanikus billentyűkkel van felszerelve, amelyek biztosítják a pontos érintkezést, és garantálják az akár 50 millió leütést minőségi romlás és az érzékenység elvesztése nélkül.

Könnyű szállítani

A minimalista kialakításnak és a levehető USB kábelnek köszönhetően kis helyen is elfér, ill. csökken a kábelkárosodás kockázata, így rendkívül egyszerű szállítani.


A Cherry MX kapcsolók típusainak összehasonlítása

Cherry MX BlueCherry MX Red
JátékstílusClickLinear
Lenyomáshoz szükséges erő50cN45cN
HangválaszHangosCsendes
Játék preferenciákNagyobb hang, érintés pontosságRendkívül gyors válaszidő

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Billentyűzet típus

Billentyűzet típus Gamer
Típus Mechanikus

Elrendezés

Lokalizáció US
Billentyűk típusa Hagyományos (Magas profilú)
Enter billentyű Egysoros
Backspace billentyű Széles
Bal shift billentyű Széles
Kurzornyilak Széles

Billentyűzet felszerelése

Billentyűzet felszerelése Világító gombok, USB Hub, Multimédiás gombok

Kapcsoló típusa

Kapcsoló típusa Cherry MX Blue

Szín

Szín Fekete

Méretek

Szélesség 44,2 cm (442 mm)
Magasság 35,59 cm (355,9 mm)
Mélység 12,98 cm (129,8 mm)
Kód:  DU355b34
Termékszám:  HX-KB4BL1-US/WW

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20