Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

HyperX Alloy Elite RGB Red mechanikus gamer billentyűzet US kiosztás

4,8 17 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HyperX Alloy Elite RGB Red mechanikus gamer billentyűzet US kiosztás


Készülj fel a legádázabb csatákra! A HyperX Alloy Elite RGB Red billentyűzete kiváló minőségű feldolgozással, kompakt méretekkel, stílusos minimalista kialakítással és exkluzív RGB háttérvilágítással büszkélkedhet, utóbbit testre is szabhatod a különböző igényeknek és elvárásoknak megfelelően. Méreteinek köszönhetően különösen alkalmas FPS játékokhoz, így több hely marad az egér mozgásának az asztalon. A szilárd fém váz gondoskodik az erejéről és a tartósságáról, míg a Cherry MX Red mechanikus kapcsolók a pontos válaszreakcióról.

HyperX Alloy Elite RGB Red gamer billentyűzet főbb jellemzői

  • Minőségi kivitelezés tartós fém vázzal
  • Mechanikus Cherry MX Red kapcsolók
  • RGB háttérvilágítás egyedi beállítási lehetőségekkel
  • USB csatlakozó intelligens eszközök töltéséhez
  • Billentyűk 100% -os anti-ghosting képességgel
  • Kompakt kialakítás a könnyű hordozhatóság érdekében
  • Utazótáska és tartalék billentyűk a csomagban

Kiváló minőségű billentyűzet

A Cherry MX billentyűk akár 50 millió leütésre is képesek minőségbeli változás nélkül, ezentúl speciális Cherry Gold Crosspoint technológiával is rendelkeznek. Az aranyozott érintkezők öntisztító funkcióval bírnak, így ellenállóak a porral és a szennyeződésekkel szemben. A HyperX Alloy Elite RGB Red gamer billentyűzet számos funkciót biztosít, mint például a Windows billentyűzár vagy az Anti-Ghosting, utóbbi lehetővé teszi, hogy egyszerre több gombot nyomj le sikeresen.

Válaszd ki a stílusod

Természetesen a billentyűzetet RGB háttérvilágítás jellemzi, amely a HyperX Alloy Elite sorozat egészére is jellemző. Dinamikus fényhatások és különböző fényerőszintek közül választhatsz. Bónuszként a billentyűzet elegáns, textúrált felületű billentyűkkel érkezik a jobb manőverezhetőség érdekében. A billentyűk könnyed cserélhetőségéről a mellékelt Keycap gondoskodik.

HyperX billentyűzet - Vidd magaddal!

 A könnyen hozzáférhető USB port a hátoldalán igazán praktikus funkció, hiszen támogatja az intelligens eszközök töltését. A billentyűzet csatlakozását a szabványos, leválasztható USB kábellel teheted meg. Ennek köszönhetően a HyperX Alloy Elite RGB piros billentyűzet rendkívül egyszerűen hordozható, amivel a csomagban található utazótáska is segítségedre lesz. Így többé már nem probléma, hogy magaddal vidd a LAN-partykra.

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Billentyűzet típus

Billentyűzet típus Gamer
Típus Mechanikus

Elrendezés

Lokalizáció US
Billentyűk típusa Hagyományos (Magas profilú)
Enter billentyű Egysoros
Backspace billentyű Széles
Bal shift billentyű Széles
Kurzornyilak Széles

Billentyűzet felszerelése

Billentyűzet felszerelése Világító gombok, USB Hub, Multimédiás gombok

Kapcsoló típusa

Kapcsoló típusa Cherry MX Red

Szín

Szín Fekete

Méretek

Szélesség 44,2 cm (441,96 mm)
Magasság 3,81 cm (38,1 mm)

Tömeg

Tömeg 1 400 g
Kód:  DU355b31
Termékszám:  HX-KB2RD2-US/R2
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20