Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Bosch hűtő


Hűts like a Bosch - Bosch hűtőszekrények 

A Bosch hűtőszekrény hosszabb ideig frissen tartja az élelmiszereket

Hozz valami frisset a konyhádba: a legújabb hűtési technológiát alkalmazó Bosch hűtőszekrények hatalmas, kihasználható térfogattal büszkélkedhetnek, különösen a 70 cm széles XXL Bosch hűtő modellek, valamint áttekinthető belső elrendezéssel, így hely- és energiatakarékos megoldást jelentenek minden konyhában. A NoFrost funkcióval soha többé nem kell leolvasztanod a Bosch hűtőszekrény modelleket, a VitaFresh és FreshSense technológiák pedig hosszabb ideig tartják frissen az élelmiszereket, így azok sokáig megőrzik vitamin- és ásványi anyag tartalmukat. A PerfectFit lehetővé teszi, hogy a Bosch hűtőszekrény teljesen a falhoz állítható legyen. A Bosch hűtőszekrény alkalmazkodik életmódodhoz, és hűséges társaddá válik. Hűts #LikeABosch.

Bosch NoFrost

Nincs fagy, csak tökéletes hűtés

A NoFrost funkciónak köszönhetően soha többé nem kell leolvasztanod a hűtőt. A NoFrost funkcióval tehát időt és energiát takarítasz meg. A MultiAirflow rendszer fokozatos és egyenletes hideglevegő-áramlást biztosít, amely a Bosch hűtőszekrény és a fagyasztó minden szintjére eljut. Eredménye minimális hőmérséklet-ingadozás és hosszabb ideig friss ízek és aromák.

A megfelelő hűtőben az élelmiszerek tovább megőrzik frissességüket

A VitaFresh tárolófiókok ideális tárolást garantálnak az élelmiszerek számára, legyen szó akár a húsok és halak ideális hőmérsékletéről, akár a gyümölcsök és zöldségek optimális páratartalmáról. Ezen kívül a FreshSense érzékelők folyamatosan figyelik a környezeti hőmérsékletet, és annak megfelelően szabályozzák a hűtőszekrény és a fagyasztó belső hőmérsékletét. Az eredmény állandó hőmérséklet a hűtőszekrény belsejében, függetlenül a környezet hőmérsékletétől. Az egészséges életmódnak nem kell bonyolultnak lennie!

Bosch VitaFresh
Szuper hűtés, Szuper fagyasztás

Ideális hőmérséklet hihetetlenül gyorsan

A Szuper hűtés és szuper fagyasztás funkció aktiválásával a Bosch hűtőszekrények nagyon gyorsan lehűtik vagy lefagyasztják az éppen vásárolt ételt. Ez a funkció megakadályozza a hűtőben és fagyasztóban tárolt élelmiszerek felmelegedését is, amely hosszabb ideig tartó frissességet jelent.


Paraméterek módosítása
66 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20