Oldal frissítése

Husky Mikro +2°C

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Husky Mikro +2°C

Szereted a szabadtéri élményeket és kényelmes, ultrakönnyű hálózsákot keresel? A HUSKY Mikro a MIKRO sorozatból +2°C hőmérséklethez lett tervezve, ennek köszönhetően kényelmes és nyugodt alvást nyújt mérsékelt hőmérsékleti körülmények között, a tömege pedig mindössze 550 gramm. Magas minőségű anyagokból készült, melegítő gallérral, fej és váll takaróval, valamint zsebekkel és táskával van ellátva. Egész évben kiváló társad lesz utazáshoz és trekking közben. Biztos lehetsz benne, hogy kényelmes és komfortos  lesz benne aludni.

Kiemelt jellemzők

  • mérsékelt időjáráshoz alkalmas hálózsák
  • ultra-könnyű és kényelmes
  • üreges rosttal töltve
  • kényelmes
  • jobb és bal cipzár rendszer
  • melegítő gallér

Felhasznált anyagok

A külső anyaga 40D 260T Tactel Nylonu Ripstop, amely szintetikus anyag, nagyon könnyű és jól szellőző. Kiválóan alkalmas a felfedező túrákhoz, mivel nagyon erős, közben pedig kényelmes és jól ellenáll a hidegnek. A Ripstop technológia csökkenti a szakadás esélyét és megakadályozza azok továbbterjedését.

A bélés üreges, poliészterből készült. Nagyon jól szigetel, megőrzi a formáját és könnyű. Nem tartja magában a párát, gyorsan szárad, allergiások számára is kiváló. Az anyag szilikonnal van bevonva, amely még jobb hőszigetelést és hosszabb élettartamot garantál a terméknek. 

A halózsák belső része Soft Nylon anyagból készül, amely szintén szintetikus anyag, nagyon jól szellőző, kellemes és könnyű. Kitűnő izolációs tulajdonságokkal rendelkezik, ezért is alkalmas ez a hálózsák alacsony hőmérsékletekben.

További információk

Bélés:
1 x 80 g/m2-Supreme Loft

Szerkezet:
egyrétegű

Tartozék:
tasak

 

Paraméterek

Alkalmazás

Használat Uniszex
Évszak Nyári
Töltelék Mikroszál

Max. struktúra

Max. magasság 185 cm

Hőmérsékleti tartományok

Forma

Forma Múmia
Bekapcsolás Baloldalt záródó, Jobboldalt záródó

Tömeg

Tömeg 600 g

Szín

Szín Zöld
Kód:  SPTsc820

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20