Oldal frissítése

Hubsan Zino

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hubsan Zino

Intelligens és hordozható

Ultra HD drón

A Hubsan ZINO drónnak köszönhetően egyedülálló és gyönyörű pillanatokat rögzíthetsz madártávlatból. A modell számos hasznos funkcióval és üzemmóddal rendelkezik, mint amilyen a Line Fly videók készítése, panorámakép vagy egy megjelölt személy / pont követése. Biztosan értékelni fogod, hogy a felvételek 4K Ultra HD felbontásban készülnek.

Hubsan Zino

A KAMERA FELBONTÁSA

4K Ultra HD

A VEZÉRLŐ HATÓTÁVOLSÁGA

1 kilométer

REPÜLÉSI IDŐ

23 perc

Hubsan Zino

Dron 4K kamerával

A Hubsan ZINO Ambarella A12 kép processzorral és IMX258 érzékelővel felszerelt. A videókat így 4K Ultra HD felbontásban (3840 × 2160 px) rögzíti, 30 képkocka / másodperc frekvenciával. Ennek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy a készített videók minden tekintetben kiváló minőségűek lesznek.

A Hubsan ZINO lenyűgöz nagyszerű felszereltségével

A csúcsteljesítményű Li-Ion akkumulátor 3 000 mAh kapacitása lehetővé teszi, hogy a Hubsan ZINO 23 percen át folyamatosan repülhessen. Ezen felül a drón GPS / GLONASS modullal és mechanikus 3 tengelyes képstabilizátorral rendelkezik.

Hubsan Zino
Hubsan Zino

Rendkívül pontos vezérlés

Az integrált GPS modulnak köszönhetően a Hubsan ZINO drón számtalan módon vezérelhető. Az egyik mód, ha a térképen rákattintasz az alkalmazás „Waypoint”- jaira, amelyek mentén  a drónnak repülnie kell. A Hubsan ZINO drón ezután automatikusan felszáll és a kijelölt útvonalon repül. A GPS azt is lehetővé teszi, hogy a készülék a felszállási helyre egyszerűen vissza tudjon térni. Ezért a Hubsan ZINO nemcsak tapasztalt, hanem kezdő pilóták számára is tökéletesen alkalmas.

A ZINO
nemcsak a tapasztalt pilótáké

Töltsd le mobiltelefonodra az X-Hubsan alkalmazást, amely felajánlja a drónkamera képének élő megjelenítését. A Hubsan ZINO-val a repülés rendkívül könnyű, ráadásul emellett különféle funkciókkal áll rendelkezésre.  A ZINO képes egy cél / személy követésére anélkül, hogy irányítanád. Természetesen a jel elvesztése esetén automatikusan visszatér a felszállás helyére.

Hubsan Zino

Részletes adatok

  • A drón a videót 4K Ultra HD felbontásban rögzíti
  • X-Hubsan mobil alkalmazás
  • A 3 000 mAh akkumulátor 23 percet képes a levegőben tölteni
  • 3 tengelyes kardán a képstabilizáláshoz
  • Automatikus visszatérés funkció
  • A jel hatótávolsága akár 1 kilométer
  • A felvételek microSD-kártyán tárolhatók (nem tartozék)

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Alsó korhatár 14 éves kortól

Kamera

Max. videófelbontás 4K (4096 × 2160)
Kamera funkciói Képstabilizátor, Online átvitel

Akkumulátor

Töltési idő 240 perc

Tömeg

Tömeg 700 g
Kód:  HRAif15088
Termékszám:  6922572406995

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05