Oldal frissítése

Huawei Watch GT 2 42 mm Beige

4,7 44 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Huawei Watch GT 2 42 mm Beige


Tapasztalj meg többet a Huawei Watch GT 2 órával

A Huawei Watch GT 2 Beige okosóra lenyűgöz forradalmi teljesítményével és hosszú akkumulátor élettartamával, amelyeket a Huawei saját fejlesztésű Kirin A1 lapkakészletének köszönhet. A Kirin A1 chip-et kimondottan a magas teljesítményhez tervezték az alacsony energiafogyasztás szem előtt tartásával. A Watch GT 2 42 mm Beige óra automatikusan optimalizálja az energiafelhasználást és akár egy héttel meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát egyetlen töltéssel. Bekapcsolt GPS-szel végzett testmozgással és az óra maximális teljesítményen történő felhasználásával is nagyszerű, 15 órás üzemidőt nyújt.


Huawei Watch GT 2 42 mm-es okosóra minimalista dizájnnal

A tervezők a Huawei Watch GT 2 óra esetében a minimalista stílusból illetve a klasszikus és innovatív elemek ötvözetéből merítettek inspirációt. A készülék szembeötlő funkciója a lenyűgöző keret nélküli számlap övezte rendkívül vékony háza, amelyet prémium minőségű 3D ívelt üveg véd. Az okosóra minden egyes részletére jellemző a tökéletes feldolgozás. Az üveg megmunkálása a drágakövekéhez hasonló, ellenállása a porral és a vízzel szemben igazán magas. Ez a modell kényelmes szilikon szíjjal érkezik.


Huawei Watch GT 2 óra tökéletes kijelzővel

Az ellenálló üveg védi a magával ragadó 1,2"-es AMOLED kijelzőt, amely egyedülálló vizuális élményt nyújt és nagyon gyorsan reagál az érintésre. Természetesen többféle testre szabható számlap áll a rendelkezésedre.


A Huawei Watch GT 2 42 mm Beige okosóra legfontosabb jellemzői

  • A legjobb 1,2“-es AMOLED kijelző
  • Okosóra vonzó megjelenéssel
  • Huawei Watch GT 2 keret nélküli számlappal
  • Akár 7 napos üzemidő egy töltéssel
  • 3D ívelt üveggel
  • A 42 mm-es Huawei Watch GT 2 SWOLF értéket is mér
  • Optikai pulzusmérővel
  • 5 ATM-ig vízálló


Véroxigéntelítettség

Az alacsony SpO2 szint olyan komoly tüneteket okozhat, mint az alacsony energiaszint, a fáradság vagy a szédülés. A Huawei Watch GT 2 óra támogatja az SpO2 érték egyszeri mérését, amely segít a véroxigénszint meghatározásában bárhol és bármikor.

Profi sportedző

A fizikai tevékenységek nyomon követése még soha nem volt ilyen egyszerű. A Huawei Watch GT 2 42 mm óra a tökéletes társ a beltéri és a szabadtéri sporttevékenységekhez. Az éjjel és nappal is pontos pulzusmérésről a még pontosabb és hatékonyabb TruSeen 3.5 technológia gondoskodik az AI algoritmussal. Ezt egészíti ki a pontos helymeghatározás a GPS-szel és a GLONASS támogatással, amelynek hála az óra tökéletesen nyomon követi az útvonaladat. Továbbá a Huawei Watch GT 2 okosórát használhatod az úszáshoz is mivel vízálló, további előnyei közé sorolható pedig, hogy méri a SWOLF értéket, csak úgy, mint a távolságot, az elégetett kalóriát és a sebességet.


Javíts a teljesítményeden a Huawei Watch GT 2 42 mm női okosórával

Az okosóra az egy hétig végzett megfigyelés alapján képes kiszámolni az edzés intenzitását illetve meghatározhatja az aktuálisan végzett testmozgás hatékonyságát, és ez alapján tanácsokat is adhat a további testmozgásra. A nagy intenzitású gyakorlatok végzése közben a Huawei Watch GT 2 óra tájékoztat arról, hogy az általad végzett mozgás aerob vagy anaerob. Több mint 10 futó móddal előtelepítve érkezik. Aktiválhatod a hangutasításokat is edzés közben, hogy könnyebben elérd a céljaidat. A HuaweiWatchGT2 okosóra lehetővé teszi a VO2 Max érték mérését is.


Huawei Watch GT 2 - társ minden napra

Csatlakoztathatod a Huawei Watch GT 2 okosórát a mobiltelefonodhoz a Bluetooth segítségével, ezáltal megtekintheted az értesítéseket vagy lejátszhatod a zeneszámokat. Körülbelül 500 zeneszámot (2 GB) tárolhatsz a Huawei Watch GT 2 okosórán a még változatosabb edzésekhez - ehhez párosítsd az órát vezeték nélküli fejhallgatóval. A Huawei TruSleep 2.0 megfigyeli az alvásodat és képes felismerni a hat leggyakoribb alvászavart. A TruRelax gondoskodik az egész napos jólétről - enyhíti a stresszt és légzőgyakorlatokat ajánl.


Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4

Kijelző

Számlap alakja Kerek
Kijelző mérete 1,2 "
Kijelző típusa AMOLED

Kivitel és tartósság

Óratok mérete 42 mm
Tok anyaga Rozsdamentes acél
Tok színe Arany
Vezérlés módja Kombinált
Tömeg 29 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth, GPS
Szenzorok és hardver Oximéter, Barométer, Rezgés, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Mászás, Outdoor, Úszás, Triatlon, Túrázás, Evezés
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás, Sebesség, Magasságmérő, Pulzus zónák, Intervallum edzés, Tempó, A test regenerálódásának szintje, Virtuális tréner
Egészségügyi funkció Véroxigénszint mérés, Alvásfigyelés , Figyelmeztet a szívproblémára, Stressz-szint mérése, Intelligens ébresztés, Légző gyakorlatok, Menstruációs ciklus nyomon követése, Mozgás emlékeztető
Smart funkciók Mobil keresése, Zenelejátszó az órában, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Időjárás előrejelzés, Alvás / Ne zavarjanak mód, Ébresztőóra, Dátum, Stopper
Hely és útvonal követése GPS használat
Speciális tevékenység funkció Outdoor funkciók

Software

Óra operációs rendszere Saját gyártói operációs rendszer
Alkalmazás nyelve Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák, Francia
Felület nyelve Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar, Francia

Szíj

Strap colour Bézs
Szíj anyaga Szilikon
Cserélhető pánt IGEN
Csukló min. kerülete 13 cm
Csukló max. kerülete 20 cm
Csatlakoztatás típusa 20mm Quick Release

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 168 óra (7 nap)
Tárhely kapacitása 4 GB

A csomag része

Csomag része Töltőkábel

Márka/modell

Márka Huawei
Modellsorozat GT 2
Modell 42mm
Kód:  HU4692b6
Termékszám:  55025350
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05