Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Huawei Watch GT 2 Sport 46 mm

4,7 145 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Huawei Watch GT 2 Sport 46 mm

Huawei Watch GT 2 Black Fluoroelastomer Strap férfi okosóra

A Huawei Watch GT 2 Black Fluoroelastomer Strap okosóra ideális mindenkinek, aki szeretne tökéletes áttekintést kapni a tevékenységeiről. Első pillantásra lenyűgöz rendkívül népszerű megjelenésével és 1,39"-es képátlójával. Ez a modell modern, fluoroelasztomer szíjjal érkezik.


Huawei Watch GT 2

Véroxigéntelítettség

Az alacsony SpO2 szint olyan komoly tüneteket okozhat, mint az alacsony energiaszint, a fáradság vagy a szédülés. A Huawei Watch GT 2 óra támogatja az SpO2 érték egyszeri mérését, amely segít a véroxigénszint meghatározásában bárhol és bármikor.

Huawei Watch GT 2

Érintőképernyő

Az AMOLED kijelző 454 × 454 pixeles felbontással büszkélkedhet, nagyfokú finomsággal jeleníti meg az információkat. Elérhető még az Always-on funkció az analóg vagy a digitális számlap folyamatos megjelenítéséhez.

Huawei Watch GT 2

Óra forradalmi teljesítménnyel

Az okosóra a speciálisan kifejlesztett Huawei Kirin A1 lapkakészlettel érkezik, amely remekel rendkívül energiahatékony és mégis nagy teljesítményű működésével. Ennek hála a Huawei Watch GT 2 okosóra akár két hétig is üzemképes. Azonban sport üzemmódban folyamatosan bekapcsolt GPS-szel körülbelül 30 óra a működése.

Huawei Watch GT 2

Az edződ

Minden mért érték részletes megfigyelése mellett lehetséges például a hangvezérlés aktiválása edzés közben.

Huawei Watch GT 2

Pulzusmérés

Az ideális fizikai aktivitás kiválasztásához szükséges a pulzusérték valós idejű nyomon követése. A Huawei TruSeen érzékelő mindent pontosan mér még úszás közben is.

Huawei Watch GT 2

Zenelejátszó

A Huawei Watch GT 2 okosórán körülbelül 500 zeneszámot tárolhatsz, amelyeket meghallgathatsz Bluetooth fejhallgató segítségével. Egyszerű futás vagy kutyasétáltatás közben.

Huawei Watch GT 2

A hívásokat a Huawei Watch GT 2-vel is kezelheted

A Huawei Watch GT 2 támogatja a Bluetooth funkciós telefonhívásokat. Ennek segítségével még akkor is fogadhatod a telefonhívásokat, amikor sportolsz vagy tele van a kezed. Maradj kapcsolatban a családoddal és a barátaiddal.


Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 12.0, Android 4.4

Kijelző

Számlap alakja Kerek
Kijelző mérete 1,39 "
Kijelző típusa AMOLED

Kivitel és tartósság

Óratok mérete 46 mm
Tok színe Fekete
Vízállóság 50 m (5 ATM)
Vezérlés módja Kombinált
Tömeg 41 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth, GPS
Szenzorok és hardver Mikrofon, Hangszóró, Oximéter, Barométer, Rezgés, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Mászás, Outdoor, Úszás, Triatlon, Túrázás, Evezés
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás, Sebesség, Magasságmérő, Pulzus zónák, Intervallum edzés, Tempó, A test regenerálódásának szintje, Virtuális tréner
Egészségügyi funkció Véroxigénszint mérés, Alvásfigyelés , Figyelmeztet a szívproblémára, Stressz-szint mérése, Intelligens ébresztés, Légző gyakorlatok, Menstruációs ciklus nyomon követése, Mozgás emlékeztető
Smart funkciók Mobil keresése, Zenelejátszó az órában, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Időjárás előrejelzés, Alvás / Ne zavarjanak mód, Ébresztőóra, Dátum, Stopper
Hely és útvonal követése GPS használat
Speciális tevékenység funkció Outdoor funkciók

Software

Óra operációs rendszere Saját gyártói operációs rendszer
Alkalmazás nyelve Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák, Francia
Felület nyelve Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar, Francia

Szíj

Szíj színe Fekete
Szíj anyaga Szilikon
Cserélhető pánt IGEN
Csukló min. kerülete 14 cm
Csukló max. kerülete 21 cm
Csatlakoztatás típusa 22mm Quick Release

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 336 óra (14 nap)
Tárhely kapacitása 4 GB

A csomag része

Csomag része Töltőkábel
Kód:  HU4692b1
Termékszám:  55024470
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15