Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Huawei Watch Fit Sakura Pink

4,8 27 értékelés

Huawei Watch Fit Sakura Pink

Remek élmény a Huawei Watch Fit Sakura Pink fitneszkarkötővel

A Huawei Watch Fit Sakura Pink fitnesz karkötő 1,64"-es négyszögletes AMOLED kijelzővel érkezik. 280 x 456 képpontos HD felbontásával tökéletes áttekintést nyújt mindenről, amire szükséged van. Használd ki az automatikus fényerőszabályozás opciót, amelynek hála a képernyő még közvetlen napfényben is jól olvasható, miközben a 6 különféle Always-On3 számlap segítségével kifejezheted az egyedi stílusodat és az aktuális hangulatodat is.


A Huawei Watch Fit Sakura Pink legfőbb jellemzői 

  • 1,64"-es négyszögletes AMOLED kijelző
  • Tiszta, 280 × 456 felbontás
  • A Huawei Watch Fit Sakura Pink intelligens óra szíja texturált és matt
  • Automatikus fényerőszabályozás lehetősége
  • A számlap számos színválasztékban és stílusban elérhető
  • A karkötő akár 10 napig is üzemképes
  • Tömege csak 21 gramm
  • Emellett akár 12 típusú animált gyors edzésprogram is elérhető rajta
  • 96 edzésmóddal
  • A karkötő beépített GPS-érzékelővel és pulzusméréssel rendelkezik
  • Minden statisztikát megjelenít az edzésről
  • A HUAWEI TruSeen 4.0 technológia figyeli a pulzust
  • A Huawei Watch Fit Sakura Pink véroxigénszint érzékelővel is büszkélkedhet
  • A HUAWEI TruSleep 2.0 elemzi az alvás minőségét
  • Értesít SMS üzenetekről, bejövő hívásokról, naptáreseményekről és más alkalmazások üzeneteiről

Találd meg a saját egyedi stílusod a Huawei Watch Fit intelligens órával

Tapasztald meg, hogy milyen szuper kiegészítő a Huawei Watch Fit Sakura Pink fitnesz karkötő. Az óra stílusát mindennap kényelmesen beállíthatod az aktuális hangulatod szerint. A számlap különféle színekben és stílusokban elérhető, ezeket a Watch Face Store áruházban találod. Találd meg az egyedi stílusodat, amely tényleg illik hozzád. Hogyha nem érdekelnek a színes dizájnos elemek, a számlapot a mobilkészülékeden található fotó segítségével is feldobhatod.

Testre szabhatod a kedvenc funkcióidat a még nagyobb kényelemért

Ahhoz, hogy mindig megőrizd a Huawei Watch Fit Sakura Pink átlátható megjelenését, testre szabhatod azt az igényeid szerint. Könnyedén kiválaszthatod és beállíthatod a számodra legfontosabb funkciókat, mint például az időjárás, pulzusmérés, megtett lépések, akkumulátor élettartam és még sok más.



Fitnesz karkötő texturált, matt szíjjal

A Huawei Watch Fit Sakura Pink fitnesz karkötő igazán mutatós darab. A rózsaszínű texturált matt kerete stílusos és modern megjelenésű egyszerre.

Hosszú akkumulátor élettartam

Egy fitnesz karkötő legfontosabb tulajdonságai, hogy alacsony tömegű, vékony és hosszú ideig bírja egyetlen töltéssel. A Huawei Watch Fit Sakura Pink fitnesz karkötő éppen megfelel ezeknek a tulajdonságoknak, csupán 21 grammos alacsony tömegével ideális a mindennapos tevékenységekhez. Emellett nagyszerű akkumulátor jellemzi, akár tíz napig is üzemképes. Nagy előnye a beépített gyorstöltés technológia, amely gondoskodik arról, hogy a készülék öt perces gyorstöltés után egész nap kibírja normál felhasználás mellett.


Az intelligens óra úgy működik, mint a személyi edződ

Mi a legjobb módja annak, hogy belevágj a testmozgásba és elkerüld a folyamatos kifogásokat? Az okosóra egyszerű edzővideókat tartalmaz, amely azonnal a segítségedre lehet mindenben. 12 típusú animált gyakorlatokból álló gyors edzést biztosít, amelyeket használhatsz például a testmozgáshoz, az egész testet érintő nyújtó gyakorlatokhoz vagy a hasizom megerősítéséhez. Továbbá választhatsz a 44 átlag feletti gyakorlatot bemutató videóból is. Mostantól használhatod az órád az egészséges életmódhoz és a testedért. Nem szükséges aggódnod más miatt sem, hiszen az óra a pihenésre is gondol, amely ugyanolyan fontos a szervezet számára.


Huawei Watch Fit Sakura Pink fitnesz karkötő 96 edzésmóddal

Szeretsz jógázni, táncolni, korcsolyázni vagy úszni? Ezeket a sportokat sok más mozgásformával kiegészítve megtalálod a Huawei Watch Fit Sakura Pink fitnesz karkötőn. A készülék pontos és valós idejű mozgáselemzést biztosít 11 professzionális sport módban, amely magában foglalja a futást, úszást és kerékpározást. A további 85 mód segítségedre lehet a pihenésben és a benned rejlő potenciál teszteléséhez. Az óra segítségével edzés közben mérheted a pulzusodat, az elégetett kalóriákat vagy az edzés hosszát. Így mindent teljes mértékben az irányításod alatt tarthatsz.


A Huawei Watch Fit Sakura Pink fitnesz karkötő segíti a fejlődésedet

Bármilyen is legyen a tempód és a kitartásod, a Huawei Watch Fit Sakura Pink fitnesz karkötő biztosan a segítségedre lesz. Beépített GPS érzékelővel, 5 ATM 10-el és pulzusmérő érzékelővel rendelkezik. A további beépített érzékelőket minden típusú testmozgáshoz tervezték. A valós idejű kiértékeléssel és adatokkal a karkötő még jobb teljesítményre sarkall.


Huawei Watch Fit - nélkülözhetetlen segítőtárs az edzésben

Őrizd meg a fittségedet a Huawei Watch Fit Sakura Pink fitnesz karkötővel, amely megjeleníti az összes adatot az általad végzett testmozgásról. A karkötő felismeri az edzés kezdetét és annak típusát és emlékeztet a testmozgás befejezésére. Ennek hála mindig formában maradhatsz, legyen szó akár futásról vagy úszásról. Mindent az irányításod alatt tarthatsz.


A motiváció a nagy siker alapja

A Huawei Watch Fit Sakura Pink fitnesz karkötő motivál majd, hogy remekül érezd magad. A karkötő méri az aktivitásodat a nap folyamán és emlékeztet, hogy mikor mozgasd meg magad a hosszú ülés közben. Emellett rögzíti az egy nap megtett lépéseid számát és az aktív időszakaidat is. Színes kördiagramon jeleníti meg az intenzív testmozgást.


A HUAWEI TruSeen 4.0 technológia figyeli a pulzusodat

A Huawei Watch Fit Sakura Pink fitnesz karkötő az innovatív HUAWEI TruSeen 4.0 technológiával büszkélkedhet, amely megfigyeli a pulzusodat napközben és alvás közben is. Hogyha a pulzusod a normál érték fölött van, a karkötő figyelmeztetést küld, hogy lassíts a tempódon.


Igazán figyel az egészségedre

Tudtad, hogy a nagyon alacsony véroxigénszint komoly egészségügyi problémákhoz vezethet? A Huawei Watch Fit Sakura Pink fitnesz karkötő képes az oxigéntelítettség mérésére is, amely valós időben ismeri fel az oxigénszintedet egyetlen érintéssel. Mindig megtekintheted az aktuális értékeidet a Huawei karkötő kijelzőjén.

Kövesd nyomon az alvásodat a Huawei Watch Fit Sakura Pink készülékkel

Tűnődtél már azon, hogy vajon mennyire jól alszol? A Huawei Watch Fit Sakura Pink fitnesz karkötő lehetővé teszi az alvás minőségének elemzését a mért pulzusérték alapján a HUAWEI TruSleep 2.0 technológia segítségével, ez alapján pedig több mint 200 tudományosan bizonyított ajánlással lát el. A hölgyek emellett kihasználhatják azt a praktikus funkciót is, amely segít megbecsülni a peteérés várható időszakát és figyelmeztet a menstruációra is. A bevitt értékek alapján meghatározhatod az emlékeztető figyelmeztetések küldését is, így mindig tisztában leszel a menstruációs ciklusoddal.

Nincs több felesleges stressz

A manapság jellemző hektikus időszak több pihenést és kevesebb stresszt igényel. A Huawei Watch Fit Sakura Pink fitnesz karkötő az egyedülálló HUAWEI TruRelax technológiával érkezik, amely egy egész nap aktív stresszfigyelő algoritmust alkalmaz igazán eredményesen. A stressz enyhítésére igénybe veheted az erre a célra kialakított légzőgyakorlatokat, amely a nyugalom és a jólét érzését eredményezi.

A Huawei Watch Fit Sakura Pink fitnesz karkötő figyelmeztet a hírekre

A Huawei Watch Fit Sakura Pink fitnesz karkötő segítségével fogadhatod az sms üzenetek, bejövő hívások, naptár események illetve más alkalmazások vagy a közösségi háló üzeneteinek értesítéseit. Ennek hála az nem maradsz le egyetlen fontos hívásról, hírről vagy megbeszélésről sem.



Paraméterek

Rendeltetés

Típus Női

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, iOS 9

Kijelző

Számlap alakja Szögletes
Kijelző mérete 1,64 "
Kijelző típusa AMOLED

Kivitel és tartósság

Óratok mérete 30 mm
Tok színe Rózsaszín
Vezérlés módja Kombinált
Tömeg 35 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth, GPS
Szenzorok és hardver Oximéter, Rezgés, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Outdoor, Úszás, Evezés
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás, Sebesség, Pulzus zónák, Intervallum edzés, Tempó, A test regenerálódásának szintje, Virtuális tréner
Egészségügyi funkció Véroxigénszint mérés, Alvásfigyelés , Figyelmeztet a szívproblémára, Stressz-szint mérése, Intelligens ébresztés, Légző gyakorlatok, Menstruációs ciklus nyomon követése, Mozgás emlékeztető
Smart funkciók Mobil keresése, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Időjárás előrejelzés, Alvás / Ne zavarjanak mód, Ébresztőóra, Dátum, Stopper
Hely és útvonal követése GPS használat
Speciális tevékenység funkció Outdoor funkciók

Software

Óra operációs rendszere Saját gyártói operációs rendszer
Alkalmazás nyelve Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák, Francia
Felület nyelve Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar, Francia

Szíj

Szíj színe Rózsaszín
Szíj anyaga Szilikon
Cserélhető pánt IGEN
Csukló min. kerülete 13 cm
Csukló max. kerülete 21 cm

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 216 óra (9 nap)

Márka/modell

Márka Huawei
Modellsorozat Watch Fit
Kód:  HU8057sp
Termékszám:  55025876
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15