Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Huawei Watch Fit Elegant White

4,4 19 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Huawei Watch Fit Elegant White


Huawei Watch Fit Elegant - válaszd a jobb minőségű anyagokat

A Huawei Watch Fit Elegant okosóra a Watch Fit modellen alapszik, amellyel sok a közös tulajdonsága. A felhasznált anyagok mentek keresztül a legtöbb változáson. Az új Watch Fit Elegant rozsdamentes acél házzal és mindenekelőtt fluorelasztomerből készült szíjjal van felszerelve, amely első pillantásra a közönséges szilikonra emlékeztet,és ezzel minden hasonlóság véget is ér. A fluorelasztomer előnyei elsősorban a magas hőállóság, és a nedvességnek, olajoknak és szakadásnak való ellenállás.  A klasszikushoz a szilikonhoz képest lágyabb és kényelmesebb is. Újabb változás a Huawei Watch Fit Elegant óra belsejében, hogy kiegészült az SpO2 funkcióval, amely valós időben képes mérni a véroxigéntelítettségét, és folyamatosan működik más modellekhez képest, nemcsak alvási aktivitás vagy véletlenszerű kontroll mérésekor.

Okosóra AMOLED kijelzővel

A Huawei Watch Fit Elegant fitneszóra téglalap alakú, 1,64 hüvelykes, AMOLED kijelzőt kínál 280 × 456 px felbontással, amely teljes körű áttekintést nyújt minden szükségesről. Természetesen rendelkezik automatikus fényerő-beállítással, és az Always-On számlapok kifejezhetik saját stílusodat és aktuális hangulatodat. A Huawei Watch Fit Elegant órát kedved szerint testreszabhatod. Könnyedén kiválaszthatod és beállíthatod azokat a funkciókat, amelyek a leginkább számítanak neked, például az időjárás, pulzusszám, lépések száma, az akkumulátor állapota és egyebek. A Huawei Watch Fit Elegant órán lehetőséged van SMS-ekről, bejövő hívásokról, naptáreseményekről és más alkalmazásokból vagy közösségi hálózatokból érkező üzenetek értesítéseinek fogadására is.

Huawei Watch Fit Elegant White okosóra főbb jellemzői

  • Rozsdamentes acél ház és fluorelasztomer szíj
  • 1,64 hüvelykes téglalap alakú AMOLED kijelző
  • Automatikus fényerő lehetősége
  • Az óra 10 nap üzemidőt biztosít
  • A Huawei Watch Fit Elegant 96 fizikai tevékenységet ismer fel
  • Az óra beépített GPS-érzékelővel rendelkezik
  • Minden statisztikát megkapsz az edzéseidről
  • A HUAWEI TruSeen 4.0 technológia figyeli a pulzust
  • A Huawei Watch Fit Elegant SpO2 funkcióval van felszerelve
  • A HUAWEI TruSleep 2.0 elemzi az alvás minőségét
  • Értesít SMS-ekről, bejövő hívásokról, naptáreseményekről és más alkalmazások üzeneteiről


Találd meg saját stílusodat a Huawei Watch Fit Elegant okosórában

Fedezd fel a Huawei Watch Fit Elegant okosóra nagyszerű moduljait. Minden nap kényelmesen hozzáigazíthatod a motívumokat a hangulatodhoz. A számlap számos színválasztékot és stílust kínál,  amelyek megtalálhatók a Watch Face Store-ban. Keresd meg a saját stílusodhoz illőt. Ha nem érdekel semmilyen színes dizájn, akkor a Huawei Watch Fit Elegant számlapját a mobilkészüléked bármely fényképével is különlegessé teheted.

Hosszú akkumulátor-üzemidő

A fitneszóra fontos jellemzője, hogy könnyű, vékony és hosszú üzemidőt biztosít egyetlen töltéssel. Mindezt teljesíti a Huawei Watch Fit Elegant, amely alacsony, mindössze 27 gramm súlya miatt ideális a mindennapi tevékenységekhez. A fitneszóra jó akkumulátorral büszkélkedhet, ennek köszönhetően akár 10 napig is működik. Nagy előnye a beépített gyorstöltés technológia is, amely biztosítja, hogy az óra 5 percen belül feltöltődjön, így a szokásos használat egész napos lesz.

A Huawei Watch Fit Elegant okosóra úgy működik, mint a személyi edződ


Hogyan lehet a legjobban elkezdeni a testmozgást, és elkerülni az állandó kifogásokat? A Huawei Watch Fit Elegant okosóra azonnal segít mindenben, mivel minta edzés-videókkal van felszerelve. Ezen felül akár 12 típusú animált gyors edzést is kínál, amelyeket például edzésekhez, az egész test nyújtásához vagy hasizom gyakorlatokhoz használhatsz. 44 színvonalas mozgásbemutató közül is választhatsz.  Mostantól a testedre és az egészséges életmódra fordíthatod az idődet. Nem kell aggódnod semmi miatt, a Huawei Watch Fit Elegant gondol rád és a pihenésre is, ami ugyanolyan fontos a tested számára. 



A Huawei Watch Fit Elegant sportóra akár 96 edzésmódot kínál

A jógát, a táncot, a korcsolyázást vagy az úszást szereted? Ezek a tevékenységek és még sok más testmozgás megtalálható a Huawei Watch Fit Elegant fitneszórákban. Az okosóra pontos, valós idejű mozgásmutatókat nyújt 11 professzionális sportmódhoz,  beleértve a futást, az úszást és a kerékpározást. A másik 85üzemmód segít ellazulni és kipróbálni új lehetőségeket. Figyelheted a pulzusodat, a kalóriaégetést vagy az edzés időtartamát. Mindent teljesen ellenőrzésed alatt tarthatsz. Bármi legyen is a tempó vagy az állóképesség, a Huawei Watch Fit Elegant fitneszóra segítségedre lesz. Az óra beépített GPS-érzékelővel rendelkezik, 5 ATM és pulzusmérést kínál. További beépített érzékelőket terveztek mindenféle edzéshez.


Az edzés  elengedhetetlen segítője

Tartsd magad edzésben a Huawei Watch Fit Elegant fitneszórával, amely minden statisztikát tartalmaz az edzésedről. Az óra érzékeli az edzés kezdetét, felismeri a típust és emlékeztet a teljesítményedre. Ennek köszönhetően mindig formában leszel, akár futsz, akár úszol. Mindent teljesen ellenőrzésed alatt tarthatsz. A Huawei Watch Fit Elegant motivál, hogy mindig jól érezd magad. Az óra méri a nap folyamán elért haladásodat, és emlékeztet arra, hogy mikor érdemes újra felállni, ha ülsz. Az okosóra rögzíti a napi lépések számát és az aktív időt.

Huawei Watch Fit Elegant figyeli a pulzusodat és a vér oxigéntelítettségét

A Huawei Watch Fit Elegant fitneszóra az innovatív HUAWEI TruSeen 4.0 technológiával büszkélkedhet, amely nappal és alvás közben is figyeli a pulzusodat. Ha a pulzusod meghaladja a normálist, az óra figyelmeztet, hogy légy óvatos és lassíts egy kicsit. A Huawei Watch Fit Elegant fitneszórák a vér oxigéntelítettségének folyamatos mérésére (SpO2) is képesek.

Figyed alvásodat a Huawei Watch Fit Elegant segítségével

A Huawei Watch Fit Elegant elemezni tudja alvásod minőségét a HUAWEI TruSleep 2.0 pulzus- és alvásfigyelő technológiával, és több mint 200 bevált tudományos tanácsot adhat neked. A hölgyek olyan praktikus funkciót is használhatnak, amely megbecsüli az ovuláció dátumát és figyelmeztet a menstruációra. Beállíthatod az emlékeztetők küldését is a megadott paraméterek szerint, hogy áttekintést kapj a menstruációs ciklusodról. Az egyedülálló HUAWEI TruRelax technológiával egész napos stresszfigyelő algoritmust hoz létre és hatékonyan figyel. A stressz enyhítésére használhatod a javasolt légzőgyakorlatokat, amelyek békességet és jó közérzetet nyújtanak.



Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, iOS 9, Android 12.0

Kijelző

Számlap alakja Szögletes
Kijelző mérete 1,64 "
Kijelző típusa AMOLED
Üveg Ásványi

Kivitel és tartósság

Óratok mérete 30 mm
Tok anyaga Rozsdamentes acél
Tok színe Arany
Vízállóság 50 m (5 ATM)
Vezérlés módja Kombinált
Tömeg 35 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth, GPS
Szenzorok és hardver Oximéter, Rezgés, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Mászás, Outdoor, Úszás, Evezés
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás, Sebesség, Pulzus zónák, Intervallum edzés, Tempó, A test regenerálódásának szintje, Virtuális tréner
Egészségügyi funkció Véroxigénszint mérés, Alvásfigyelés , Figyelmeztet a szívproblémára, Stressz-szint mérése, Intelligens ébresztés, Légző gyakorlatok, Menstruációs ciklus nyomon követése, Mozgás emlékeztető
Smart funkciók Mobil keresése, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Időjárás előrejelzés, Alvás / Ne zavarjanak mód, Ébresztőóra, Dátum, Stopper
Hely és útvonal követése GPS használat
Speciális tevékenység funkció Outdoor funkciók

Software

Óra operációs rendszere Saját gyártói operációs rendszer
Alkalmazás nyelve Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák, Francia
Felület nyelve Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar, Francia

Szíj

Szíj színe Fehér
Szíj anyaga Szilikon
Cserélhető pánt IGEN
Csukló min. kerülete 13 cm
Csukló max. kerülete 22 cm
Csatlakoztatás típusa 20mm Quick Release

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 216 óra (9 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 168 óra (7 nap)

A csomag része

Csomag része Töltőkábel

Márka/modell

Márka Huawei
Modellsorozat Watch Fit
Kód:  HUWFelegw
Termékszám:  55026333
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10