Oldal frissítése

HUAWEI WATCH 4 Pro Space edition

4,5 29 értékelés
248 090 Ft

HUAWEI WATCH 4 Pro Space edition

Huawei Watch 4 Pro Space Edition – egy elegáns prémium okosóra, tele funkciókkal

Vonj mindent az irányításod alá, és legyen tökéletes áttekintésed közvetlenül a csuklódról. A Huawei Watch 4 Pro Space Edition okosóra elegáns dizájnnal büszkélkedhet, amelyen egy 1,5 hüvelykes LTPO AMOLED érintőképernyő foglal helyet. Az óra nagy vonzereje az eSIM támogatás, így magával az órával is telefonálhatsz, és nem kell a telefonodat cipelned. A Huawei Watch 4 Pro Space Edition okosóra számos érzékelővel rendelkezik: testhőmérséklet-érzékelő, giroszkópos érzékelő, gyorsulásmérő, barométer és környezeti fényérzékelő. A pontos helymeghatározáshoz GPS, GLONASS, Galileo és Beidou áll rendelkezésre. A pulzusszám és a vér oxigénszintjének pontos mérése érdekében továbbfejlesztett optikai érzékelőt használnak. Az okosóra nagy akkumulátorkapacitással rendelkezik, amely akár 4,5 napig is üzemképes marad, az optimalizált akkumulátor üzemmódban pedig akár 12 napos használatra is számíthatsz egyetlen feltöltéssel. A Huawei Watch 4 Pro Space Edition formatervét a szuperszonikus rakétahajtóművek Laval fúvókája ihlette.

Az óra támogatja az eSIM használatával történő hívást. Az eSIM segítségével hívásokat kezdeményezhetsz és fogadhatsz. SMS küldhető és fogadható.

A Huawei Watch 4 Pro Space Edition okosóra fő előnyei

  • Az okosóra kerek 1,5” LTPO AMOLED érintőképernyővel rendelkezik, 466×466 px felbontással és 310 PPI finomsággal
  • Az okosóra számos érzékelővel rendelkezik: gyorsulásmérő, giroszkóp, iránytű, optikai pulzusmérő, környezeti fényérzékelő, barométer, hőmérséklet-, EKG- és mélységérzékelő
  • Beépített GPS a pontos helymeghatározáshoz
  • A Huawei Watch 4 Pro Space Edition okosóra az érintőképernyőn, a gombokon és a forgó koronán keresztül vezérelhető
  • Vezeték nélküli töltés
  • A Huawei Watch 4 Pro Space Edition beépített mikrofonnal és hangszóróval rendelkezik
  • Az óra 4,5 napig tart élénk üzemmódban
  • Vízállóság 5 ATM (búvárkodás 30 méterig)
  • Az óra támogatja az eSIM használatával történő hívást. Az eSIM segítségével lehet hívásokat kezdeményezni és fogadni (SMS fogadása és küldése)

A Huawei Watch 4 Pro Space Edition intuitív kezelőszervekkel rendelkezik, amelyekkel öröm dolgozni

Az érintőképernyőt öröm használni, mert zökkenőmentesen és gyorsan reagál az érintésre. A vezérléshez egy oldalsó gomb és egy teljesen elforgatható korona is rendelkezésre áll. Ezzel páratlanul könnyen navigálhatsz a menükben, vagy görgethetsz az üzenetek között, illetve állíthatod a hangerőt.

Az okosóra nagyszerű, kerek LTPO AMOLED kijelzővel büszkélkedhet

A Huawei Watch 4 Pro Space Edition okosóra stílusos kerek kialakításával nyűgöz le, enyhén lekerekített AMOLED kijelzővel, amely zökkenőmentesen kapcsolódik az órakerethez. Maga a kijelző 1,5 hüvelyk képátlójú, tökéletes színvisszaadással és fantasztikus kontrasztaránnyal rendelkezik, így a Huawei Watch 4 Pro Space Edition órán még közvetlen napfényben is jól látsz minden lényeges információt

A Huawei Watch 4 Pro Space Edition óraszámlapjának testreszabása a saját képmásodra

Az óra számlapját olyan gyakran cserélheted, mint például a ruháidat. A HUAWEI Watch Face Store áruházban az óraszámlapok széles választéka érhető el. Ezen kívül letölthetsz Discovery Series témákat vagy a mindennapi pillanatokról készült fotósorozatot. Összesen több mint 20 000 dizájn vár rád.

Még az aktív személyek is szeretni fogják az órát

A Huawei Watch 4 Pro Space Edition okosóra több mint 100 edzésmóddal rendelkezik. A HUAWEI Health alkalmazásban részletes edzésstatisztikákat és a mozgásodról készült feljegyzéseket láthatsz a telefonodon. A precíz GPS gondoskodik a pontos távolságmérésről és helymeghatározásról.

A Huawei Watch 4 Pro Space Editionnal nem fogsz eltévedni

A Huawei Watch 4 Pro Space Edition navigációs és pontos helymeghatározási és távolságmérési funkcióval is rendelkezik a GPS, Beidou, GLONASS, Galileo és QZSS műholdas rendszerek támogatásának köszönhetően. Érdekes csavar az offline navigáció és a Route Back funkció. Ez visszavezet, ha eltévedtél az utadon. Ha befejezted az edzést, az óra által rögzített útvonal elérhető lesz a Huawei Health alkalmazásban. Onnan gyorsan megoszthatod és megmutathatod barátaidnak.

A Huawei Watch 4 Pro Space Edition készülékkel a hangzás a kezedben lesz

Nem kell a telefonodat cipelned, ha a kedvenc lejátszási listáidat szeretnéd hallgatni. A Huawei Watch 4 Pro Space Edition sporttal kapcsolatos hangokat, navigációt és egyebeket is lejátszik.

Telefonálj kényelmesen a csuklódról

Valaki hív, de nem akarod elővenni a telefont a zsebedből, mert szeretnéd szabadon hagyni a kezedet? Ha a Huawei órát a telefonoddal is párosítottad, akkor használhatod hívások fogadására és indítására. Huawei Watch 4 ProA Space Edition beépített mikrofonnal és hangszóróval rendelkezik, így a másokkal való kommunikáció gyors és kényelmes lesz. Az okosóra azonban az okostelefontól teljesen függetlenül is tud telefonálni, ha egyetlen eSIM-számhoz csatlakozik. Maradj kapcsolatban a környezeteddel mobiltelefon nélkül is.

A Huawei Watch 4 Pro Space Edition okosóra praktikus funkciói

HUAWEI WATCH 4 Pro Space edition okosóra

Gyors panel

A testreszabható Gyors sáv segítségével gyorsan és egyszerűen elérheted a leggyakrabban használt alkalmazásokat. Minden kéznél van.

HUAWEI WATCH 4 Pro Space edition okosóra

Több mint 100 widget

A Huawei Watch 4 Pro Space Edition több mint 100 widgetet kínál az egészség, a szolgáltatások, az életmód és a fitnesz területén.

HUAWEI WATCH 4 Pro Space edition okosóra

Lebegő feladatablak

Minimalizáld a tevékenységeidet a Huawei Watch 4 Pro Space Edition kijelzőjén, és térj vissza az eredeti feladatodhoz.

Huawei okosórád párosítása más eszközökkel

A Huawei Watch 4 Pro Space Editiont bátran párosíthatod más iOS, Android és más Huawei okoseszközökkel. Töltsd le a HUAWEI Health alkalmazást, amely mindkét rendszerrel kompatibilis. Átfogó áttekintést nyújt minden tevékenységedről, és lehetővé teszi, hogy kényelmesen testre szabd a Huawei Watch 4 Pro Space Edition okosórád megjelenését.

A Huawei Watch 4 Pro Space Edition prémium okosóra minden lényeges dolgot mér

Tartsd szemmel az egészségedet. Az okosóra optikai pulzusmérővel és SpO2-érzékelővel rendelkezik, és még az aktuális stressz-szintedet is képes felmérni. Természetesen a Huawei Watch 4 Pro Space Edition pontosan és megbízhatóan tudja mérni az alvás időtartamát és minőségét. Így mindig átfogó információkkal rendelkezhetsz egészségedről és jóllétedről a csuklódon.

Robusztus és tartós kialakítás

A Huawei Watch 4 Pro Space Edition titánium tokkal rendelkezik, amely zökkenőmentesen megy át a kijelzőt védő zafírkristályba. Ez a precíz kivitelezés biztosítja az okosórának a vízállóságot 30 méteres mélységig tartó szabad merüléskor. A Huawei Watch 4 Pro Space Edition por- és vízálló.

A Huawei Watch 4 Pro Space Edition két akkumulátor üzemmóddal és gyorstöltéssel rendelkezik

Standard üzemmódban zökkenőmentes interakciót biztosít, használhatod az Health Glance alkalmazást, vagy telefonálhatsz és navigálhatsz önállóan telefon nélkül. Ebben az üzemmódban a Huawei Watch 4 Pro Space Edition akár 4,5 napos használatot is kibír. Az Ultra Long Battery Life üzemmód aktiválásával akár 12 napos használatot is élvezhetsz. Itt könnyedén használhatsz olyan funkciókat, mint az edzés, az egészségfigyelés, a Bluetooth-on keresztüli kihangosított hívások (párosítani kell a mobiltelefonoddal). Egy 15 perces vezeték nélküli töltéssel a Huawei Watch 4 Pro Elite okosóra egy napi működésre elegendő energiával rendelkezik. A teljes feltöltés ezután már csak 60 percet vesz igénybe.

Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Rendeltetés Férfi
Operációs rendszer kompatibilitás iOS, Android GMS-el
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, iOS 9, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17

Kijelző

Számlap alakja Kerek
Kijelző mérete 1,5 "
Kijelző típusa AMOLED
Üveg Zafír

Kivitel és tartósság

Óratok mérete 48 mm
Tok anyaga Titán
Tok színe Ezüst
Vízállóság 50 m (5 ATM)
Vezérlés módja Kombinált
Tömeg 65 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák NFC, Bluetooth, LTE, WiFi, GPS
Szenzorok és hardver Mikrofon, Hangszóró, Barométer, Rezgés, Galileo, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség

Funkciók

Sporttevékenységek Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Outdoor, Úszás, Tenisz, Triatlon, Túrázás, Evezés
Egészségügyi funkció Horkolás észlelése
Smart funkciók Akadálymentesség fogyatékkal élők számára, Esés érzékelő, Vezeték nélküli töltés, Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper
Hely és útvonal követése GPS használat
Speciális tevékenység funkció Golf funkciók
Hangsegéd Celia

Értesítések és hívások

Értesítés a telefonról Bejövő hívás, Bejövő hívás elutasítása, SMS, WhatsApp, Messenger, Közösségi hálók, Naptár, E-mail
Üzenetek Előre beállított üzenetválaszok (csak Androidon)

Software

Alkalmazás nyelve Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák, Francia
Felület nyelve Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar, Francia

Szíj

Strap colour Szürke
Szíj anyaga Titán
Cserélhető pánt IGEN
Csukló min. kerülete 14 cm
Csukló max. kerülete 21 cm
Csatlakoztatás típusa 22mm Quick Release

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 144 óra (6 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 504 óra (21 nap)
Tárhely kapacitása 32 GB

A csomag része

Csomag része Töltőkábel

Márka/modell

Márka Huawei
Modellsorozat Watch 4 Pro, Watch 4 Sport
Kód:  HU80585b4
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  55020BXL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15