Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Huawei Watch 3 Pro Titanium

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Huawei Watch 3 Pro Titanium

Huawei Watch 3 Pro Titanium - a stílusos okosórák új generációja, számos eszközzel és funkcióval

Legyél aktívabb és élvezd, hogy tökéletes áttekintést kapsz mindenről, közvetlenül a csuklódon. A Huawei Watch 3 Pro Titanium okosóra elegáns designnal és lekerekített 1,43“ AMOLED érintőképernyővel áll a rendelkezésedre. Az óra belső memóriája 16 GB, így könnyedén tárolhatod rajta kedvenc zenéid sokaságát, és számos alkalmazást is telepíthetsz. Az óra egyik figyelemreméltó tulajdonsága az eSIM* technológia támogatása, így magával az órával is kezdeményezhetsz hívásokat, és nem kell, hogy a telefonod mindig nálad legyen. A Huawei Watch 3 Pro Titanium okosóra számos érzékelővel rendelkeznek: testhő-érzékelő, giroszkóp érzékelő, gyorsulásmérő, barométer és környezeti fényérzékelő. GPS, GLONASS, Galileo és Beidou elérhető a pontos helymeghatározáshoz. Továbbfejlesztett TruSens 4.5+ optikai érzékelővel pontosan méri a pulzust és a vér oxigénellátását. Az okosóra kiemelkedő akkumulátor-kapacitással rendelkezik, így 5 napig is működik, és energiatakarékos mód használata esetén akár három hétig is kibírja egyetlen töltéssel. A Huawei Watch 3 Pro Titanium vezeték nélkül tölthető, és fordított óratöltés is elérhető a Huawei telefonon keresztül.

*A Huawei Watch 3 Pro eSIM támogatást az üzemeltetőtől kell ellenőrizni.

A Huawei Watch 3 Pro Titanium okosóra legfontosabb előnyei

  • Az okosóra kerek, 1,43 hüvelykes AMOLED érintőképernyővel rendelkezik
  • A színes kijelző 326 PPI, felbontása 466 × 466 px
  • A szíj nélküli óra súlya 63 gramm
  • A Huawei Watch 3 Pro Titanium rendelkezik testhőmérséklet-érzékelővel (bőrhőmérséklet-méréssel), giroszkóp érzékelővel, gyorsulásmérővel, barométerrel és környezeti fényérzékelővel, GPS, GLONASS, Galileo, Beidou
  • Az okosóra a TruSens 4.5+ optikai érzékelőt használja a pontos pulzus és SpO2 mérésekhez
  • Az óra belső memóriája 16 GB
  • A Huawei Watch 3 Pro Titanium okosórát érintőképernyőn keresztül, gombbal és forgatható koronával lehet vezérelni
  • A vezeték nélküli töltés magától értetődő (ezenkívül fordított töltés támogatása Huawei okostelefonon keresztül)
  • A Huawei Watch 3 Pro Titanium beépített mikrofonnal és hangszóróval rendelkezik
  • Az okosóra normál üzemmódban 5 napig működik egy töltéssel, energiatakarékos módban akár 21napig is kitart
  • Vízállóság 5 ATM

Az okosóra remek megjelenésű AMOLED kijelzővel büszkélkedhet

A Huawei Watch 3 Pro Titanium okosóra stílusos, kerek kialakításával, kissé ívelt, AMOLED kijelzőjével varázsol el, amely zökkenőmentesen kapcsolódik az óra fém tokjához. Maga a kijelző 1,43 hüvelykes átlóval rendelkezik, tökéletes színvisszaadást és nagy kontrasztarányt kínál, így az összes lényeges információt jól láthatod a Huawei Watch 3 Pro Titaniumon még közvetlen napfényben is.

Huawei Watch 3 Pro Titanium intuitív kezeléssel - öröm vele dolgozni

Az érintőképernyőt öröm használni, mert zökkenőmentesen és gyorsan reagál az érintésre. Az kezelésre az oldalsó gomb és a forgatható korona is szolgálhat. Ez utóbbit remekül kihasználhatod az egyszerű, menüben történő navigációhoz, az üzenetek görgetéséhez és a hangerő beállításához.

Testreszabható számlap a Huawei Watch 3 Pro Titaniumhoz

Az óra számlapját annyiszor cserélheted ki, ahányszor átöltözöl. A Huawei Watch 3 Pro Titaniumban 30, stílusos, előre telepített számlapot találsz, amelyek közül néhány animált. Ha ez nem elég, több mint ezer közül választhatsz a HUAWEI Watch Face Store-ban. De ha szeretnéd, létrehozhatod saját, egyedi hátteredet, úgy, hogy 5-10 másodperc alatt elkészítesz egy rövid videót a telefonoddal. Ezután feltöltheted a Huawei Watch 3 Pro Titaniumra és használhatod háttérként.

Alkalmazások gyors és egyszerű kezelése

Az összes alkalmazás jól áttekinthető rácsos alakban jelenik meg, így könnyedén eligazodhatsz és kiválaszthatod, hogy mit keresel a Huawei Watch 3 Pro Titaniumon.

Huawei Watch 3 Pro Titanium


Huawei Watch 3 Pro Titanium


Huawei Watch 3 Pro Titanium


A Huawei Watch 3 Pro Titanium segítségével a hang csak egy érintésre van tőled

Állítsd be a telefonon lejátszott zene hangerejét a Huawei Watch 3 Pro Titanium segítségével, és szinkronizáld a telefonod Vision TV lejátszási listáival és hangszórókkal.

Fogadj értesítéseket a Huawei Watch 3 Pro Titanium órádra

Kövesd nyomon, hol mi történik. Értesítéseket kaphatsz okostelefonodról a Huawei Watch 3 Pro Titaniumra, hogy folyamatosan képben legyél.

Huawei AppGallery

Válassz a Huawei AppGallery számos alkalmazása közül, és telepítsd őket közvetlenül a Huawei Watch 3 Pro Titaniumra.

Gesztus támogatás

Csak egy mozdulat, és a Huawei Watch 3 Pro Titanium megteszi azt, amire beállítottad. Például mozgasd a csuklódat oldalra, és utasíts el bejövő hívást.

A Huawei Watch 3 Pro Titanium segítségével megörökítheted a fontos pillanatokat

Egyéni és csoportképek készítésekor nem feltétlenül fér bele minden a képbe. De az új Remote Shutter* funkciónak köszönhetően veled ez már nem történhet meg. Látni fogod a képet a telefonról a Huawei Watch 3 Pro Titanium kijelzőjén, és az óra koronájával beállíthatod a nagyítást/kicsinyítést.

*Csak a HarmonyOS 2 (vagy újabb) verziójú Huawei telefonokon érhető el.

A továbbfejlesztett TruSeenTM 4.5 érzékelő pontosan méri a pulzusodat

A Huawei Watch 3 Pro Titanium okosóra 6in1 LED-et és 4 fotodiódát használ a monitorozáshoz. Az optikai pulzusérzékelő kevesebb energiát fogyaszt, kényelmesebb viselni és jobb fényáteresztést tesz lehetővé. Természetesen, fejlett algoritmusok gondoskodnak a pulzus pontos monitorozásáról.

Huawei Watch 3 Pro Titanium

Az okosóra még a hődet is méri

A Huawei Watch 3 Pro Titanium rendelkezik egy szenzorral is, amely érzékeli a test hőmérsékletét. Ennek köszönhetően időben tudni fogod, hogy betegség közeleg és lesz időd hamarabb reagálni.

Huawei Watch 3 Pro Titanium

A Huawei Watch 3 Pro Titanium méri az SpO2-t

Az okosóra a vér oxigéntelítettségét is méri. A pontos TruSeen 4.5+ érzékelővel megtudhatod az SpO2 értékedet.

Huawei Watch 3 Pro Titanium

Lesés észlelése

Leesés esetén a Huawei Watch 3 Pro Titanium aktiválja a védelmi módot, így az óra azonnal készen áll arra, hogy SOS-üzenetet küldjön az előre kiválasztott kapcsolattartónak.

Huawei Watch 3 Pro Titanium

Az óra megjeleníti a pulzusszámot és az elégetett kalóriák mennyiségét

A Huawei Watch 3 Pro Titanium okosóra folyamatosan méri a pulzusodat, így részletes áttekintést kaphatsz az aktivitásodról. Az óra jelöli a nap folyamán elégetett kalóriák számát is.

Huawei Watch 3 Pro Titanium

A Huawei Watch 3 Pro Titanium segít az alvás hosszában és minőségében

Ma már mindenki tudja, hogy a minőségi alvás rendkívül fontos. Az okosóra nemcsak azt tudja felmérni, hogy mennyi ideig aludtál, hanem azt is, hogy mennyire volt hatékony az alvásod. 

Huawei Watch 3 Pro Titanium

Stresszszint mérése

A nap folyamán a Huawei Watch 3 Pro Titanium okosóra méri, hogyan működsz, hogy stresszes vagy-e, és ha igen, milyen mértékben. Így bármikor megnézheted a pontos napi és heti statisztikáidat.

Még az aktív sportolók is beleszeretnek ebbe az órába

A Huawei Watch 3 Pro Titanium okosórákba több mint száz edzésmód van betáplálva. 19 előre definiált üzemmód beltéri és kültéri sportokhoz, majd további 85 egyedi mód. Az óra önmagában képes felismerni 6 általános típusú gyakorlat aktivitását. A HUAWEI Health alkalmazásban részletes edzésstatisztikákat és a mozgásod nyilvántartását nézheted meg a telefonodon. Precíz GNSS-érzékelő biztosítja a pontos távolságmérést és -pozícionálást.

A Huawei Watch 3 Pro Titanium okosóra akkumulátora biztosan nem okoz csalódást

Az óra modern, duál chipkészlettel rendelkezik, amely nemcsak a gördülékeny működésről, hanem az akkumulátor hatékonyabb kihasználásáról is gondoskodik. A Smart Power-Saving 3.0 algoritmus jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy az óra sokági bírja. A Huawei Watch 3 Pro intelligens üzemmódban, az összes testi funkció figyelemmel kísérésével, akár 5 napig is kitart. Akkumulátor-kímélő üzemmódban pedig 21 napig is használhatod. A Huawei Watch 3 Pro feltöltésének másik kiváló módja az óra fordított töltése a Huawei telefon használatával.


Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, iOS 9

Kijelző

Számlap alakja Kerek
Kijelző mérete 1,43 "
Kijelző típusa AMOLED
Üveg Zafír

Kivitel és tartósság

Óratok mérete 49,6 mm
Tok anyaga Titán
Tok színe Szürke
Vízállóság 50 m (5 ATM)
Vezérlés módja Kombinált
Tömeg 64 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth, WiFi, GPS
Szenzorok és hardver Mikrofon, Hangszóró, Oximéter, Barométer, Rezgés, Galileo, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Síelés, Outdoor, Úszás, Triatlon, Túrázás, Evezés
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás, Sebesség, Magasságmérő, Pulzus zónák, Intervallum edzés, Tempó, A test regenerálódásának szintje, Virtuális tréner
Egészségügyi funkció Véroxigénszint mérés, Alvásfigyelés , Figyelmeztet a szívproblémára, Stressz-szint mérése, Testhőmérséklet mérése, Intelligens ébresztés, Légző gyakorlatok, Menstruációs ciklus nyomon követése, Mozgás emlékeztető
Smart funkciók Mobil keresése, Zenelejátszó az órában, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Egyedi számlapok, Időjárás előrejelzés, Alvás / Ne zavarjanak mód, Alkalmazásbolt, Játék, Esés érzékelő, SOS gomb, Vezeték nélküli töltés, Ébresztőóra, Dátum, Stopper
Hely és útvonal követése GPS használat
Speciális tevékenység funkció Golf funkciók

Értesítések és hívások

Telefonálás eSIM kártyával (új telefonszám)

Software

Óra operációs rendszere Saját gyártói operációs rendszer
Alkalmazás nyelve Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák, Francia
Felület nyelve Cseh, Angol, Német, Magyar, Francia

Szíj

Szíj színe Szürke
Szíj anyaga Titánium
Cserélhető pánt IGEN
Csukló min. kerülete 14 cm
Csukló max. kerülete 21 cm
Csatlakoztatás típusa 22mm Quick Release

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 504 óra (21 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 120 óra (5 nap)
Tárhely kapacitása 16 GB

A csomag része

Csomag része Plusz szíjjal

Márka/modell

Márka Huawei
Modellsorozat Watch 3 Pro
Kód:  HUW3Prot
Termékszám:  55026783
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05