Oldal frissítése

HUAWEI Y6 II Átlátszó

4,2 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HUAWEI Y6 II Átlátszó

Ez a kiváló védőtok tökéletesen fekszik fel új HUAWEI Y6 II készülékedre. Előnyei közé tartozik a rendkívül vékony kialakítás, amely egyáltalán nem csorbítja telefonod szépségét, valamint meg is védi azt az akaratlanul okozott balesetek során. Ez a tartós hátlap megvédi eszközöd a karcoktól, így az mindig úgy nézhet majd ki, mint az új.

A termék legfontosabb előnyei:

  • Karcsú profil: mindössze 0,8 mm-es vastagság
  • Elnyeli a rázkódást
  • Teljes karcvédelem

Természetesen a tok teljes hozzáférést biztosít a csatlakozókhoz és a gombokhoz. Valamint a különleges kialakításának köszönhetően megfelelő fogást biztosít, amely csökkenti a leejtés kockázatát. Add meg telefonod számára a neki járó védelmet ezzel az elérhető árú, mégis tartós és elegáns védőtokkal.

 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Huawei
Telefon modell Y6 II

Típus és anyag

Típus Hátlap
Kód:  HU5008a1a
Termékszám:  51991653
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15