Oldal frissítése

Huawei TalkBand B2 Silver White

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Huawei TalkBand B2 Silver White

A Huawei TalkBand B2 második generációs okosóra mindent elhoz nekünk, amely a modern életet kellemesebbé teheti. Minden az ellenőrzésünk alatt lesz, automatizálhatjuk a teendőinket, rögzíthetjük aktivitásaink vagy épp az elengedhetetlen pihenéseink. És hogy ez még ne legyen kevés, a Talkband képében vezeték nélküli fejhallgatóra is szert tehetünk, amely szószerint kéznél lesz majd. Már az első ránézésre felkelti az érdeklődésünk a prémium designjával. Az előző "gumírozott" modelhez képest a B2-nél már alumínium került felhasználásra, amely nagyon jól bírja a minennapi aktív életvitel megrpóbáltatásait, illetve védi az értékes elektronikánk még a víztől is, mindezt pedig pehelykönnyű tömeg mellett.

Mindig képben

Értesítések, emlékeztetők, aktivitásmonitoring, mindent nyomon követhetünk a jól olvasható Vivid PMOLED kijelzőn. Ez az okosóra pont azt kínálja, amire szükségünk van, az érintőképernyő  pedig mindennek a kezelését teszi jóval könnyebbé.

Aktivitásunk a felügyeletünk alatt

A B2 okosóra rendelkezésére állnak a fizikai aktivitásunk adatai, így az egészésges életmód hívei igazi társra lelnek benne. Ha épp a nyári alakunkon szeretnénk dolgozni, akkor az okosóránk az összegyűjtött adatok által kiértékeli minden egyes lépésünket a célunk felé. Ha pedig éppen aludnánk, akkor a Talkband B2 még az alvás hosszát és minőségét is méri.

Egy igazi társa az okostelefonnak

Bizonyára Ön is ismeri azt az érzést, amikor épp kéne, de nem találja a mobiltelefonját. Hát a Talkband B2 tesz róla, hogy ezentúl az ilyesmi ne forduljon elő, ugyanis csengésre vagy rezgésre bírja a telefont, hogy azt könnyedén megtalálhassuk. Ha pedig egy Huawei P8 vagy P8 max büszke tulajdonosa, akkor ez az okosóra a lehető legerősebb jelszóként szolgál majd.

Műszaki adatok:

Váz:
IP57 (30 perc 1 m mélységben)

Kijelző:
0,73" Vivid kijelző (128x88 pixel)

Csatlakoztathatóság:
Bluetooth 3.0
Micro USB

Akkumulátor:
Kapacitás: 95 mAh
Üzemidő: akár 6 nap (használattól függően)
Készenlét: akár 14 nap (Bluetooth nélkül)
Töltés: kb. 1,5 óra

 

Paraméterek

Kivitel és tartósság

Tok színe Fehér
Tömeg 30,6 g
Kód:  HU6042a2c
Termékszám:  6901443061006
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15