Oldal frissítése

Huawei TalkBand B2

3,0 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Huawei TalkBand B2

A komfortra, a stílusra és mindennapos eleganciára összpontosító második generációs TalkBand B2 megbízható társ az élet minden pillanatában. Mindent kézben tart, miközben automatizálja a feladatokat, valamint nyomon követi alvási szokásait és mindennapi cselekvéseit. A Talkband egy hibrid smart eszköz, mellyel kézben tarthatja hívásait a szó szoros értelmében: mobiltelefonjára vagy headset-jére is irányíthatja hívásait, attól függően, hogy hol viseli a készüléket. Összehasonlítva a korábbi "gumi" kivitelű B2 modellel, alumíniumból készült, mely ellenáll az összes nehézségnek és megvédi az elektronikát a víz ellen. 

Minden karnyújtásnyira

A TalkBand B2 intuitív, érintéssel és simítással működő felhasználói felülete friss információkkal látja el, bármerre is jár, és bármit is csinál: a képernyőn megjelenő értesítések, emlékeztetők, riasztások, nyomonkövetési és felügyeleti információk révén mindig szemmel tarthatja a fontos dolgokat a mindennapokban.

Intelligens egészségiállapot nyomonkövetés

Ha eljött az alvás ideje, a TalkBand B2 akkor is tovább dolgozik. A TalkBand B2 pontosan méri az alvások minőségét és hosszát. Innovatív, 6 tengelyes mozgásérzékelőjének köszönhetően a TalkBand B2 automatikusan azonosítani tudja, hogy milyen gyakorlatokat végez, és így azokat a lényeges adatokat jeleníti meg, amelyekre fitneszteljesítménye figyelemmel kíséréséhez és javításához szüksége van.

Okostelefon személyi hívó

Bizonyára Ön is került már hasonló helyzetbe. Egy alkalmatlan pillanatban nem találja a telefonját, és nem emlékszik rá, hogy hova rakta. A Talkband B2 karkötő kiküszöböli ezt a problémát és megcsörgeti vagy megrezegteti telefonját pár másodpercre. Abban az esetben pedig, ha Ön Huawei P8 vagy P8 max tulajdonos, a karkötő a lehető legerősebb jelszóval védett.

Ebben az esetben nem tudjuk garantálni, hogy a kiválasztott színösszeállítású terméket kapja, de reméljük, hogy mindenképpen elégedett lesz a termékkel.

 
Kód:  xxHU6042a2d
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10