Oldal frissítése

Huawei P60 Pro 8/256 GB gyöngyszínű

4,3 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Huawei P60 Pro 8/256 GB gyöngyszínű

Ez a modern Huawei P60 Pro mobiltelefon része a smarttelefonok csoportjának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Képes leszel vele szörfözni a neten, illetve fotókat és videókat készíteni. három objektívvel rendelkező kamera segítségével, ezenkívül szórakozhatsz különféle játékokkal vagy egyéb praktikus alkalmazásokkal. A mobiltelefon 6,67" -es képernyővel rendelkezik, amelyet a nagy telefonok szerelmesei imádni fognak. A készülék belsejében hibrid kártya konfiguráció számára van előkészítve a hely. A folyamatok problémamentes működtetéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processzor gondoskodik. 8 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik. A fájlok, fotók és videók eltárolására 256GB integrált tárhely áll rendelkezésre. A nagy játékosok és a szenvedélyes fotósok is örülnek majd ekkora memóriának. A kellő energiát az erős, 4815 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. A mobiltelefon vezeték nélküli töltést is kínál, így nem kell többé bajlódni az idegesítő kábelekkel. Olyan népszerű csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C. Nem érhetnek váratlan és kellemetlen meglepetések a mindennapi igénybevétel során, mivel ez a mobiltelefon vízálló. IP68 szintű védelmi fokozattal látták el. Ez a nagyszerű HUAWEI mobiltelefon 2023 újdonsága.

Mobiltelefon Huawei P60 Pro 8/256 GB gyöngyszínű ...
Mobiltelefon Huawei P60 Pro 8/256 GB gyöngyszínű ...

Huawei P60 Pro 8/256 GB gyöngyszínű okostelefon fontosabb paraméterei

  • Eme HUAWEI okostelefon 6,67" méretű képernyővel készült
  • A rendszer folyamatos működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB rendszermemóriával rendelkezik
  • Az elégséges energiát az erős, 4815 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • A mobiltelefon vezeték nélküli töltéssel van ellátva
  • Olyan népszerű csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C
  • Vízálló kialakítással rendelkezik az IP68 szabvány értelmében
  • A hátlapi kamera felbontása 48 Mpx
  • A készülék hátlapján 3 kamera található
  • A mobiltelefon OLED 6,67"méretű képernyővel van ellátva
  • A gyors jelenetek rajongóit is lenyűgözi 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további funkciókkal rendelkezik, mint adaptív frekvencia
  • A képernyő 550 Nits fényerőre képes
  • Az alapvető funkciókat a fejlett Android 12 operációs rendszer és EMUI felhasználói felület működteti
  • A fájlok, fotók és videók tárolására 256 GB belső memória van biztosítva
  • Lehetőségünk van bővíteni a belső memóriát NM típusú és 256 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Olyan hálózati szolgáltatásokat támogat, mint LTE (4G) és GSM/GPRS (2G)
  • A megfelelő energiát a tartós, 4815 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja

Ezen HUAWEI telefonnak a képernyőjét örömmel fogod nézni

Felejthetetlen lesz majd minden egyes pillanat, amit ezzel a csodás HUAWEI telefon használatával töltünk el, mivel 6,67" OLED típusú kijelzője, képes nagyon jó minőségű tartalom megjelenítésére. A gyors jelenetek rajongóit is elkápráztatja a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. Ezenkívül módosíthatjuk is a kijelző frekvenciáját az aktuális tartalomnak megfelelően. Azért, hogy könnyebben olvashassuk a kijelzőt, növelnünk kell annak fényerejét. Eme HUAWEI okostelefon 550 Nits mértékű fényerőt is képes elérni.

Mobiltelefon Huawei P60 Pro 8/256 GB gyöngyszínű ...
Mobiltelefon Huawei P60 Pro 8/256 GB gyöngyszínű ...

Örökíts meg minden fontos pillanatot

A telefonnal való fotózás alapvető része a három lencsét tartalmazó hátoldali kamerarendszer. Ez a nagyszerű HUAWEI okostelefon rendelkezik 48Mpx felbontású hátsó kamerával, 48Mpx-es teleobjektívvel, 13Mpx-es széles látószögű lencsével. A teleobjektív közelebb hozza a távoli dolgokat. Ez kimondottan jól jöhet például állatok, sportesemények vagy épületek fotózásakor. 3,5× mértékű optikai zoom-mal funkcionál. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószöget tesz lehetővé. Nagy jelenetek és panorámák fotózására szolgál, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér rögzítése. Eme HUAWEI mobiltelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban készíthetünk videó felvételeket. Az éles képek készítésekor jól jön az optikai képstabilizálás. A LED-es vaku segítségünkre lesz, amennyiben gyenge fényviszonyok között készítünk képeket. A telefonon lehetőségünk van a rekeszérték változtatására, amely befolyásolja az érzékelőre eső fény mennyiségét.

Kellemes meglepetés lesz a telefon akkumulátora

Ezen strapabíró HUAWEI mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4815 mAh, biztosítja a használatot akár a második nap végéig. Ellátták gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 88 W, és kábel nélküli töltéssel. Ez a modern HUAWEI okostelefon elegendő akkumulátorkapacitással bír ahhoz, hogy áramforrásként szolgáljanak egyéb eszközök, például más okostelefonok, fejhallgatók vagy okosórák vezeték nélküli töltéséhez. Ez azt jelenti, hogy powerbank-ként működhet más, vezeték nélküli töltést támogató eszköz számára. A töltésre USB-C csatlakozó használható.

Mobiltelefon Huawei P60 Pro 8/256 GB gyöngyszínű ...
Mobiltelefon Huawei P60 Pro 8/256 GB gyöngyszínű ...

Eme HUAWEI mobiltelefon kiemelkedő teljesítményt biztosít

A modern HUAWEI okostelefon elsődleges funkcióit a fejlett Android operációs rendszer irányítja, melynek verziója Android 12, EMUI felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és az elérhető programok , illetve alkalmazások gazdag kínálatáról. 8 GB rendszermemóriával funkcionál, amellyel akár 3D-s játékokat is játszhatunk, illetve használhatjuk a virtuális valóságot. Fotóink és videóink, illetve fájljaink tárolására 256 GB integrált memória áll rendelkezésre, amely szinte megegyezik a számítógépekkel, így még a 4K videók sem jelentenek problémát, emellett nagy mennyiségű adat tárolására leszünk képesek. Amennyiben a telefon memóriája nem lesz elegendő módunkban áll bővíteni egy 256 GB kapacitású NM memóriakártyával.

Ezen HUAWEI mobiltelefon több kommunikációs lehetőséget kínál

Érdemes megemlíteni az olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokat, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. Az NFC (Near Field Communication) technológia lehetővé teszi az eszközök közötti rövid távolságú érintés nélküli kapcsolatot, ami általában maximum 10 cm. Ezáltal egyszerűen és érintésmentesen tudunk fizetni az üzletekben, és nem kell elővennünk a hitelkártyánkat sem. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolatának köszönhetően kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. Könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz a Bluetooth technológia segítségével, megkönnyítve a kommunikációt, és az adatok megosztását vezetékek használata nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS kibővített verziója, amely a műholdas jeleken kívül a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is használja. Ez a technológia fokozza a helymeghatározás sebességét és pontosságát, ami különösen jól jön olyan szituációkban, amikor a műholdak jele gyengébb vagy szakaszos.

Mobiltelefon Huawei P60 Pro 8/256 GB gyöngyszínű ...
Mobiltelefon Huawei P60 Pro 8/256 GB gyöngyszínű ...

Kommunikálj és szórakozz határok nélkül

A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését biztosítja a gyors LTE (4G) és GSM/GPRS (2G) mobilhálózat, amely a lehető leggyorsabban és fennakadás nélkül tölt le nagy fájlokat, streamel filmeket vagy kezel videó hívásokat.

A praktikus hozzáadott funkciók mindig jól jönnek

Hozd ki a legtöbbet a napból a népszerű HUAWEI mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek csak egyetlen pillantás kell a telefon feloldásához. A készülék kijelzőjén azonban ujjlenyomat olvasó is helyet kapott. Az MMS lehetővé teszi a szöveges üzeneteknél sokkal gazdagabb tartalom megosztását másokkal. Az okostelefon kompatibilis az OTG funkcióval, amely biztosítja, hogy például egeret, billentyűzetet vagy akár USB meghajtót csatlakoztassunk hozzá. A közelségérzékelő felismeri, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük a telefont, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Mobiltelefon Huawei P60 Pro 8/256 GB gyöngyszínű ...

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok és kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Méretei:

161 × 74,5 × 8,3 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

200 g

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője 6,67"
Kijelző felbontása 2712 × 1220
Operációs rendszer Android
Kártya konfiguráció Hibrid
SD-kártyahely Igen
Hátlapi kamera felbontása 48 Mpx
Előlapi kamera felbontása 13 Mpx
Megjelenés éve 2023

Funkciók

Tulajdonságok Gyorstöltés, Vezeték nélküli töltés, Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, Arcfeloldás, Fordított vezeték nélküli töltés, MMS támogatás, OTG

Konstrukció és szín

Kialakítás Érintőképernyős
Védettség Vízálló
Védelmi fokozat IP68
Magasság 161 mm
Szélesség 74,5 mm
Mélység 8,3 mm
Súly 200 g
Szín Fehér

Kijelző

Kijelző mérete 6,67 " (16,94 cm)
Kijelző típusa OLED
Kijelző tulajdonságai Adaptív frekvencia
Kijelző képfrissítési gyakorisága 120 Hz
Kijelző pixelsűrűség 444 PPI
Kijelző fényereje 550 Nits
Előlapi kamerasziget formája Kör

Fényképezőgép

Fényképezőgép típusa Széles látószögű , Teleobjektív
Hátlapi kamerák száma 3 ×
Előlapi kamerák száma 1 ×
Hátlapi (fő) kamera felbontása 48 Mpx
Teleobjektíves kamera felbontása 48 Mpx
Teleobjektíves kamera rekesznyílása f/2,1
Széles látószögű kamera felbontása 13 Mpx
Széles látószögű kamera rekesznyílása f/2,2
Előlapi kamera felbontása 13 Mpx
Az elülső kamera fényereje f/2,4
Maximális fényerő f/1,4
Képstabilizálás Optikai
Optikai zoom 3,5×
Maximum videó felbontás 3840 × 2160 (4K Ultra HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 720p (HD) 30fps
Kamera funkciói Optikai zoom, Vaku, Változtatható rekeszérték

Töltés és akkumulátor üzemidő

Töltési teljesítmény 88 W
Cserélhető akkumulátor Beépített akkumulátor

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM) 8 GB
Belső memória 256 GB
Memóriakártya típusa NM
Maximum memóriakártya kapacitás 256 GB
Processzor címke Qualcomm
Processzormagok száma 8 ×
Processzor frekvencia 2 GHz (2 000 MHz)
Processzor típusa Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1
Grafikus gyorsító Adreno 730

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, A-GPS
Támogatott hálózati típus LTE (4G), GSM/GPRS (2G)
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Másodlagos SIM kártya típus Nano SIM
Bluetooth hatótávolság 5.2

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók USB-C
Érzékelők Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban Töltő (adapter kábellel), Tok, Kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Rendszer

Operációs rendszer verziója Android 12
Felhasználói felület EMUI

Telefon márka/model

Telefonmárka Huawei
Telefon modell P60 Pro
Kód:  HU324b2
Termékszám:  MT-P60PDSWOM
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05