Oldal frissítése

Huawei P60 Pro 8/256 GB fekete

4,3 5 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
396 190 Ft

Huawei P60 Pro 8/256 GB fekete

Ez a fejlett Huawei P60 Pro okostelefon szerves részét képezi a smarttelefonok csoportjának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetőséget nyújt az interneten való böngészésre, illetve képek és videók rögzítésére. 3 hátlapi kamera segítségével, de akár játékokat vagy sok hasznos alkalmazást is letölthetsz rá. Az okostelefon 6,67" -es képernyővel rendelkezik, amely tökéletes választás a nagyobb telefonok rajongói számára. A készülék belsejében hibrid kártya konfiguráció számára van előkészítve a hely. A rendszer zökkenőmentes működéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processzor gondoskodik. 8 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik. A fájlok, fotók és videók számára 256GB belső memória van biztosítva. Ez a memória megfelelő lehet a nagy gamerek vagy a szenvedélyes fotósok számára. A kellő energiát a tartós, 4815 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. A mobiltelefon vezeték nélküli töltést is kínál, így nem kell többé bajlódni az idegesítő kábelekkel. Olyan népszerű csatlakozókkal van ellátva, mint USB-C. Ez a mobiltelefon vízálló, ezáltal könnyedén veszi a mindennapi élet kihívásait. IP68 mértékű védelmi fokozattal rendelkezik. Eme HUAWEI mobiltelefon 2023 óta van hivatalosan a piacon.

Mobiltelefon Huawei P60 Pro 8/256 GB fekete ...
Mobiltelefon Huawei P60 Pro 8/256 GB fekete ...

Huawei P60 Pro 8/256 GB fekete okostelefon legfontosabb jellemzői

  • Eme HUAWEI okostelefon 6,67" méretű képernyővel van szerelve
  • A rendszer problémamentes működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB rendszermemóriával funkcionál
  • A kellő energiát az erős, 4815 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • A mobiltelefon vezeték nélküli töltéssel rendelkezik
  • Olyan népszerű csatlakozókkal rendelkezik, mint USB-C
  • Vízálló kialakításának hála ellenáll a mindennapi élet kihívásainak az IP68 szabvány értelmében
  • A hátlapi kamera felbontása 48 Mpx
  • A hátlapon 3 kamera helyezkedik el
  • A mobiltelefon OLED 6,67"méretű kijelzőt kapott
  • A dinamikus jelenetek rajongóit is elkápráztatja 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint adaptív frekvencia
  • A képernyő 550 Nits fényerőt garantál
  • Az alapvető funkciókat a fejlett Android 12 operációs rendszer és EMUI felhasználói felület látja el
  • A fájlok, fotók és videók számára 256 GB belső memória áll rendelkezésre
  • A belső memória bővíthető NM típusú és 256 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Olyan hálózati szolgáltatásokat támogat, mint LTE (4G) és GSM/GPRS (2G)
  • A megfelelő energiát a tartós, 4815 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja
  • Grafikus gyorsító: Adreno 730

Eme HUAWEI telefonnak a képernyőjét nagy élmény lesz nézni

Örömteli lesz minden momentum, amit ezzel a lenyűgöző HUAWEI telefon használatával töltünk el, mivel 6,67" OLED típusú kijelzője, mely Full HD 2712 × 1220 felbontással rendelkezik, képes nagyon jó minőségű tartalmat megjeleníteni. A gyors jelenetek szerelmeseit is elbűvöli a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. Ezenkívül a frekvenciát a kijelző aktuális tartalmának megfelelően módosíthatjuk. Annak érdekében, hogy a kijelző könnyebben olvasható legyen, növelni kell annak fényerejét. Ez a modern HUAWEI okostelefon 550 Nits mértékű fényerőt is képes elérni.

Mobiltelefon Huawei P60 Pro 8/256 GB fekete ...
Mobiltelefon Huawei P60 Pro 8/256 GB fekete ...

Fotózz minden fontos eseményen

A telefonnal való fényképezés elengedhetetlen része a három hátoldali kamera. Ez a kiemelkedő HUAWEI okostelefon el van látva 48Mpx felbontású hátsó kamerával, 48Mpx-es teleobjektívvel, 13Mpx-es széles látószögű lencsével. A teleobjektívvel részletes képet kaphatunk a távolabbi tárgyakról. Ez kimondottan jól jöhet például állatok, sportesemények vagy épületek fotózásakor. 3,5× optikai zoom-ra képes. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera lehetővé teszi a széles látószögű perspektívát. Nagy jelenetek és panorámák fotózására szolgál, ahol elengedhetetlen a lehető legtöbb vizuális tér megmutatása. Eme HUAWEI mobiltelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban rögzíthetünk videókat. Ahhoz, hogy tökéletesen éles képeket tudjuk rögzíteni, elengedhetetlen az optikai képstabilizáló funkció. A kamera állítható rekesszel rendelkezik, amely befolyásolja az érzékelőre eső fény mennyiségét.

A telefon akkumulátora nem hagy majd cserben

Ezen HUAWEI mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4815 mAh, probléma nélkül kibírja az akár két napos használatot is. Ellátták gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 88 W, valamint kábel nélküli töltéssel. Ez a tartós HUAWEI okostelefon elegendő akkumulátorkapacitással rendelkezik ahhoz, hogy áramforrásként szolgáljanak egyéb készülékek, például más okostelefonok, fülhallgatók vagy okosórák vezeték nélküli töltéséhez. Ez azt jelenti, hogy úgy használható más, vezeték nélküli töltést támogató eszköz számára, mint egy powerbank. A töltésre USB-C konnektor áll rendelkezésre.

Mobiltelefon Huawei P60 Pro 8/256 GB fekete ...
Mobiltelefon Huawei P60 Pro 8/256 GB fekete ...

Ezen HUAWEI mobiltelefon megbízható teljesítménnyel büszkélkedhet

A remek HUAWEI mobiltelefon elemi funkcióit a fejlett Android operációs rendszer látja el, melynek verziója Android 12, EMUI felhasználói felülettel. Az Androidot nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások gazdag választékáról ismerik. 8 GB rendszermemóriával gazdálkodik, amely képes kezelni akár a 3D-s játékokat vagy a virtuális valóságot. A fájlok, fotók és videók megőrzésére 256 GB integrált memória áll rendelkezésre, amely még a számítógépekkel is felveszi a versenyt, ezáltal nagy mennyiségű adat tárolására leszünk képesek, akár 4K videókkal is dolgozhatunk. Abban az esetben, ha a telefon memóriája nem elegendő bővíteni tudjuk egy 256 GB kapacitású NM memóriakártyával.

Ez az ügyes HUAWEI mobiltelefon széleskörű kommunikációs lehetőségekkel rendelkezik

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. Az NFC (Near Field Communication) biztosítja az eszközök közötti rövid távolságú érintés nélküli kapcsolatot, ami általában maximum 10 cm. Hála ennek a funkciónak nem kell elővenned a hitelkártyád, elég csak odaérintened a telefonod a fizetéshez. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata lehetővé teszi a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad is megmarad. A Bluetooth technológia lehetővé teszi, hogy egyszerűen csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, leegyszerűsítve a kommunikációt, és az adatok megosztását kábelek használata nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS kibővített verziója, amely a műholdas jeleken kívül használja még a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is. Ez a technológia különösen hasznos, ha a műholdak jele gyengébb vagy szakaszos.

Mobiltelefon Huawei P60 Pro 8/256 GB fekete ...
Mobiltelefon Huawei P60 Pro 8/256 GB fekete ...

Élvezd a kommunikációt és a szórakozást határok nélkül

A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését biztosítja a gyors LTE (4G) és GSM/GPRS (2G) mobilhálózat, amely a lehető leggyorsabban és fennakadás nélkül képes nagy fájlokat letölteni, különböző streaming platformokról tartalmat megjeleníteni vagy videó hívásokat kezdeményezni.

Mindig örülünk a praktikus hozzáadott funkcióknak

Élj teljes életet a népszerű HUAWEI mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek elég egyetlen pillantás a telefon feloldásához. Ezenkívül ujjlenyomat olvasó is található a készülék kijelzőjén. Az MMS lehetővé teszi a szöveges üzeneteknél sokkal gazdagabb tartalom megosztását másokkal. Az okostelefon kompatibilis az OTG funkcióval, amely lehetővé teszi, hogy például egeret, billentyűzetet vagy akár USB meghajtót csatlakoztassunk hozzá. A közelségérzékelő felismeri, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük a telefont, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Mobiltelefon Huawei P60 Pro 8/256 GB fekete ...

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok és kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Méretei:

161 × 74,5 × 8,3 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

200 g

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője 6,67"
Kijelző felbontása 2712 × 1220
Operációs rendszer Android
Kártya konfiguráció Hibrid
SD-kártyahely Igen
Hátlapi kamera felbontása 48 Mpx
Előlapi kamera felbontása 13 Mpx
Megjelenés éve 2023

Funkciók

Tulajdonságok Gyorstöltés, Vezeték nélküli töltés, Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, Arcfeloldás, Fordított vezeték nélküli töltés, MMS támogatás, OTG

Konstrukció és szín

Kialakítás Érintőképernyős
Védettség Vízálló
Védelmi fokozat IP68
Magasság 161 mm
Szélesség 74,5 mm
Mélység 8,3 mm
Súly 200 g
Szín Fekete

Kijelző

Kijelző mérete 6,67 " (16,94 cm)
Kijelző típusa OLED
Kijelző tulajdonságai Adaptív frekvencia
Kijelző képfrissítési gyakorisága 120 Hz
Kijelző pixelsűrűség 444 PPI
Kijelző fényereje 550 Nits
Előlapi kamerasziget formája Kör

Fényképezőgép

Fényképezőgép típusa Széles látószögű , Teleobjektív
Hátlapi kamerák száma 3 ×
Előlapi kamerák száma 1 ×
Hátlapi (fő) kamera felbontása 48 Mpx
Teleobjektíves kamera felbontása 48 Mpx
Teleobjektíves kamera rekesznyílása f/2,1
Széles látószögű kamera felbontása 13 Mpx
Széles látószögű kamera rekesznyílása f/2,2
Előlapi kamera felbontása 13 Mpx
Az elülső kamera fényereje f/2,4
Maximális fényerő f/1,4
Képstabilizálás Optikai
Optikai zoom 3,5×
Maximum videó felbontás 3840 × 2160 (4K Ultra HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 720p (HD) 30fps
Kamera funkciói Optikai zoom, Változtatható rekeszérték

Töltés és akkumulátor üzemidő

Töltési teljesítmény 88 W
Cserélhető akkumulátor Beépített akkumulátor

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM) 8 GB
Belső memória 256 GB
Memóriakártya típusa NM
Maximum memóriakártya kapacitás 256 GB
Processzor címke Qualcomm
Processzormagok száma 8 ×
Processzor frekvencia 2 GHz (2 000 MHz)
Processzor típusa Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1
Grafikus gyorsító Adreno 730

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, A-GPS
Támogatott hálózati típus LTE (4G), GSM/GPRS (2G)
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Másodlagos SIM kártya típus Nano SIM
Bluetooth hatótávolság 5.2

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók USB-C
Érzékelők Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban Töltő (adapter kábellel), Tok, Kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Rendszer

Operációs rendszer verziója Android 12
Felhasználói felület EMUI

Telefon márka/model

Telefonmárka Huawei
Telefon modell P60 Pro
Kód:  HU324b1
Jótállás: 21 hónap
Termékszám:  MT-P60PDSBOM
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05