Oldal frissítése

Huawei P40 Pro

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Huawei P40 Pro

A telefon funkciói

158,2 mm

Huawei P40 Pro

72,6 mm

Huawei P40 Pro

8,95 mm

Telefon tömege: 209 g

képernyőátló

6,58"

képernyőátló

az operációs rendszer típusa

Android 10

az operációs rendszer típusa

akkumulátor-kapacitás

4 200 mAh

akkumulátor-kapacitás

Mikro-Sim

2 × Nano SIM

SIM-kártya típusa

méretek

72,6 x 158,2 x 8,95 mm

telefon méretei (H × M × M)

belső memória

256 GB

belső memória

kamera típusa

50 + 12 + 40 MPx

kamera

kapcsolat

5G

a leggyorsabb internet

SD kártya

Nano Memory akár 256 GB-ig

memóriakártya-nyílás

tömege

209 g

a telefon tömege

Huawei P40 Pro luxus mobiltelefon 5G támogatással

Tapasztald meg az okostelefon egy teljesen új élményét. A Huawei P40 Pro minden értelemben forradalmi újdonságokkal érkezik. Ez magában foglalja a kiváló Ultra Vision Leica kamerát, a keret nélküli, 90 Hz-es magával ragadó OLED kijelzőt és az 5G hálózatok támogatását is. Ez egy olyan készülék, amely a Google szolgáltatások támogatásának hiánya ellenére is garantáltan magára vonzza a figyelmet.




Prémium OLED képernyő 90 Hz-es frissítési frekvenciával

Fedezd fel a vadonatúj valóságot korlátok nélkül a 6,58'' méretű és 441 PPI finomságú kijelzővel. Ez a kijelző nemcsak az elején, hanem minden élén hajlított. A teljesen lekerekített formával a készülék jól illik a kézbe. A 2 640 × 1 200 képpontos felbontáshoz 90 Hz-es frissítési frekvencia társul a Huawei P40 Pro által nyújtott még jobb élmények érdekében. A telefon fantasztikus kijelzőjének egyetlen szépséghibája a 32 megapixeles multifunkcionális előlapi kamera kivágása.

Vonzó formatervezés

Fém és üveg kombinációja.

256 GB

Belső memória mérete.

40 W

Huawei SuperCharge gyorstöltés.

4 200 mAh

Nagy kapacitású akkumulátor.

Huawei Ultra Vision

Az 50 Mpx-es fő kamerával a Huawei P40 Pro lenyűgöző részletgazdagsággal örökíti meg a tökéletes képeket. Emellett a RYYB színszűrő jelentős mennyiségű fényt, széles dinamikatartományt és mérsékelt zajosságot kínál. Az optikai stabilizálás és a fejlett 3D ToF érzékelő magától értetődő. A Huawei P40 Pro fő kameráját egy ultra-széles látószögű lencse és egy maximum 50× zoommal rendelkező teleobjektív egészítik ki.

50 Mpx

Nagy felbontású elsődleges érzékelő.

40 Mpx

Ultra-széles látószögű lencse.

12 Mpx

Teleobjektív 5x optikai zoommal.

32 Mpx

Előlapi kamera mesterséges intelligenciával.

32 megapixeles előlapi kamera

Még az alacsony fényviszonyok között készített szelfivel is elismeréseket zsebelhetsz be a továbbfejlesztett kamerának köszönhetően, amelynek munkájához meglehetősen nagy mértékben járul hozzá a mesterséges intelligencia. A fejlett algoritmusoknak köszönhetően a készülék még egy szinttel magasabbra emeli az elkészített szelfiket.

Telefon feloldása ujjlenyomattal vagy arcfelismeréssel

A felhasználói adatok biztonsága a Huawei márka abszolút prioritása. Éppen ezért a Huawei P40 Pro készüléke precíz ujjlenyomat-olvasóval rendelkezik, amelyet a kijelzőbe építettek. Amennyiben komfortosabb megoldásra vágysz, úgy a Huawei P40 Pro készülékét feloldhatod arcfelismeréssel is. A kifinomult technológiának hála az arcfelismerés még teljes sötétségben is működik.

Kirin 990 lapkakészlet 5G támogatással

Az innovatív kialakításával a Kirin 990 sorozat 20%-kal jobb összteljesítményt és 30%-kal energiahatékonyabb működést nyújt, mint az előző Kirin 980-as széria. Az 5G hálózatok világszintű támogatása a közeljövő remek befektetése. Ugyanakkor munkában vagy otthon már böngészhetsz is a szupergyors WiFi 6 Plus vagy standard WiFi hálózaton.

4200 mAh-s akkumulátor

A telefonban felhasznált Kirin 990 lapkakészlet rendkívül energiatakarékos, még nagyobb terhelés esetén is. Ennek eredményeként a Huawei P40 Pro két napot is kibír aktív telefonhasználat mellett.

Huawei P40 Pro

Gyorstöltés

A Huawei P40 Pro készüléke 4 200 mAh-s kapacitású akkumulátorral büszkélkedhet, amelyet a 40 W-os gyorstöltés segítségével tölthetsz fel. Ez azt jelenti, hogy 30 perces töltéssel 70 %-os akkumulátor kapacitást kapsz.

Huawei P40 Pro

Fordított töltés

A Huawei P40 Pro mobiltelefon támogatja a népszerű vezeték nélküli fordított töltést is. Ideális választás például a fejhallgató vagy más Qi támogatott eszközök gyors feltöltéséhez.

Huawei P40 Pro

Hozzáférés a hivatkozásokhoz

Húzd el a képernyőt a jobb oldalról és máris hozzáférhetsz a gyors műveletek személyre szabott válogatásához. Amikor üzeneted érkezik, kattints rá, az alkalmazások közötti váltás nélkül elküldheted a válaszodat egy kis lebegő ablakban.

Huawei P40 Pro

Megnövelt ellenállás

A Huawei P40 Pro készüléket úgy tervezték, hogy kitűnően ellenálljon a víznek. Erről az IP68 szabvány gondoskodik.

Huawei AppGallery

A Huawei P40 Pro készüléke a Huawei (Huawei Mobile Services) mobilszolgáltatást használja. A telefonodon megtalálhatod a folyamatosan bővülő Huawei AppGallery alkalmazást is. A Google termékeket és szolgáltatásokat nem integrálták a készülékbe, így néhány harmadik féltől származó népszerű alkalmazást nem tudsz letölteni.

Letisztult felhasználói felület

A Huawei P40 Pro készüléke az Android 10 operációs rendszerrel rendelkezik, ehhez párosul az EMUI 10 rendszere. Az EMUI 10 tervezésének fő fókuszában a továbbfejlesztett megjelenés, az egész interfész észrevehetően gyorsabb működése és az olyan kisebb funkcionális ötletek állnak, amelyek biztosítják a kényelmes használatot.


Kód:  HU3147ax
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15