Oldal frissítése

Huawei P40

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Huawei P40

A telefon funkciói

148,9 mm

Huawei P40

71,1 mm

Huawei P40

8,5 mm

Telefon tömege: 175 g

képernyőátló

6,1"

képernyőátló

az operációs rendszer típusa

Android 10

az operációs rendszer típusa

akkumulátor kapacitása

3 800 mAh

akkumulátor-kapacitás

Mikro-Sim

2 × Nano SIM

SIM-kártya típusa

méretek

71,1 x 148,9 x 8,5 mm

telefon méretei (H × M × M)

belső memória

128 GB

belső memória

kamera típusa

50 + 8 + 16 MPa

kamera

kapcsolat

5G

a leggyorsabb internet

SD kártya

Nano Memory akár 256 GB-ig

memóriakártya-nyílás

tömeg

175 g

a telefon tömege

Huawei P40 tripla kamerával és 5G támogatással

Tapasztald meg az okostelefon egy teljesen új élményét. A Huawei P40 minden értelemben forradalmi újdonságokkal érkezik. Ez magában foglalja a kiváló Ultra Vision Leica kamerát, a keret nélküli, magával ragadó OLED kijelzőt és az 5G hálózatok támogatását is. Ez egy olyan készülék, amely a Google szolgáltatások támogatásának hiánya ellenére is garantáltan magára vonzza a figyelmet.




OLED kijelző vékony kerettel

Fedezd fel a vadonatúj valóságot a 6,1'' méretű és 422 PPI finomságú kijelzővel. A 2 340 × 1 080 képpontos felbontásnak köszönhetően nagyszerű minőségben élvezheted a fotókat és a videókat a Huawei P40 készülékén. A telefon bal felső sarkában helyezkedik el a 32 megapixeles multifunkcionális előlapi kamera kivágása.

Vonzó formatervezés

Fém és üveg kombinációja.

128 GB

Belső memória mérete.

22,5 W

Huawei SuperCharge gyorstöltés.

3 800 mAh

Nagy akkumulátor kapacitás.

Huawei Ultra Vision

Az 50 Mpx-es fő kamerával a Huawei P40 lenyűgöző részletgazdagsággal örökíti meg a tökéletes képeket. Emellett a RYYB színszűrő jelentős mennyiségű fényt, széles dinamikatartományt és mérsékelt zajosságot kínál. Az optikai stabilizálás és a 8 fázisú autófókusz támogatása magától értetődő. A Huawei P40 fő kameráját egy ultra-széles látószögű lencse és egy maximum 30× zoommal rendelkező teleobjektív egészítik ki.

50 Mpx

Nagy felbontású elsődleges érzékelő.

16 Mpx

Ultra-széles látószögű lencse.

8 Mpx

Teleobjektív 3x optikai zoommal.

32 Mpx

Előlapi kamera mesterséges intelligenciával.

32 megapixeles előlapi kamera

Még az alacsony fényviszonyok között készített szelfivel is elismeréseket zsebelhetsz be a továbbfejlesztett kamerának köszönhetően, amelynek munkájához meglehetősen nagy mértékben járul hozzá a mesterséges intelligencia. A fejlett algoritmusoknak köszönhetően a készülék még egy szinttel magasabbra emeli az elkészített szelfiket.

Telefon feloldása ujjlenyomattal vagy arcfelismeréssel

A felhasználói adatok biztonsága a Huawei márka abszolút prioritása. Éppen ezért a Huawei P40 készüléke precíz ujjlenyomat-olvasóval rendelkezik, amelyet a kijelzőbe építettek. Amennyiben komfortosabb megoldásra vágysz, úgy a Huawei P40 készülékét feloldhatod arcfelismeréssel is. A kifinomult technológiának hála az arcfelismerés még teljes sötétségben is működik.

Kirin 990 lapkakészlet 5G támogatással

Az innovatív kialakításával a Kirin 990 sorozat 20%-kal jobb összteljesítményt és 30%-kal energiahatékonyabb működést nyújt, mint az előző Kirin 980-as széria. Az 5G hálózatok világszintű támogatása a közeljövő remek befektetése. Ugyanakkor munkában vagy otthon már böngészhetsz is a szupergyors WiFi 6 Plus vagy standard WiFi hálózatokon.

3800 mAh-os akkumulátor

A telefonban felhasznált Kirin 990 lapkakészlet rendkívül energiatakarékos, még nagyobb terhelés esetén is. Ennek eredményeként a Huawei P40 két napot is kibír aktív telefonhasználat mellett.

Huawei P40

Gyorstöltés

A Huawei P40 készüléke 3 800 mAh-s kapacitású akkumulátorral büszkélkedhet, amelyet a 22,5 W-os gyorstöltés segítségével tölthetsz fel. Ez azt jelenti, hogy 30 perces töltéssel 60 %-os akkumulátor kapacitást kapsz.

Huawei P40

Hozzáférés a hivatkozásokhoz

Húzd el a képernyőt a jobb oldalról és máris hozzáférhetsz a gyors műveletek személyre szabott válogatásához. Amikor üzeneted érkezik, kattints rá, az alkalmazások közötti váltás nélkül elküldheted a válaszodat egy kis lebegő ablakban.

Huawei AppGallery

A Huawei P40 készüléke a Huawei (Huawei Mobile Services) mobilszolgáltatást használja. A telefonodon megtalálhatod a folyamatosan bővülő Huawei AppGallery alkalmazást is. A Google termékeket és szolgáltatásokat nem integrálták a készülékbe, így néhány népszerű harmadik féltől származó alkalmazást nem tudsz letölteni.

Letisztult felhasználói felület

A Huawei P40 készüléke az Android 10 operációs rendszerrel rendelkezik, ehhez párosul az EMUI 10 rendszere. Az EMUI 10 tervezésének fő fókuszában a továbbfejlesztett megjelenés, az egész interfész észrevehetően gyorsabb működése és az olyan kisebb funkcionális ötletek állnak, amelyek biztosítják a kényelmes használatot.


Kód:  HU3146ax
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05